Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A postásokat miért nem említik...

A postásokat miért nem említik sehol a Covid19 kapcsán?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem éppen a postásunkkal. Szegényt sajnálom, mert naponta kötelezően rengeteg házba be kell mennie és még oda is ahol karantén van!! Szerintem röhej, hogy a postás bemehet más nem. De ez senkit nem érdekel h közvetlen veszélynek van kitéve.

2020. márc. 24. 23:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#10 Nem neked szólt amit a postára menésről írtam, arra akartam utalni, hogy nem akarják, hogy oda menj, de a leveledet meg nem viszik ki, ellentmondanak önmaguknak.
2020. márc. 25. 11:38
 12/18 opened paradise ***** válasza:

Tegnap délután döntöttek arról, hogy a karanténos címeknél (nem az önkéntes karanténra értve) felfüggesztik a kézbesítést.

De azért vicces, hogy tényleg nem említik őket, csak a cola reklámban.

Nálunk is csak az értesítőket dobják be, de ettől még máshol lehetnek normálisak a postások.

2020. márc. 25. 13:34
 13/18 anonim ***** válasza:

#4-es azert, mert az emberek máráznak betartani, es mert igy a kijarasival is csokken az esely megjobban a terjedesre, tehat van ertelme. Plusz nezd azt is, h az olaszok ugy elnek, laknak, hogy kb egymasba er a falloszuk. Egymas hegyen hatan. Spanyolok meg fogykosok es letoltak es fesztivaloztak tovabb meg ilyenek. Nemeteknel meg sok a migrancs, akik amugy sem tul torvenykovetok, igy kordaban lehet tartani azokat is, utcan elo emberekkel kezdeni vmit.

Itthon is reg be kellett volna vezetni. De ha mindenki az ovintezkedeseket betartva kezet mos, fertotlenit, nem kopunk egymas szajaba, akkor sem lenne jarvany. Csepfertozessel terjed, nem a jelenletunkkel adjuk at masnak.

2020. márc. 26. 09:19
 14/18 anonim válasza:
32%

Nálunk alapból olyan a kiszállítás mintha járvány lenne.

Nem csak most, amúgy is.

Csenget a postás, kinézek, venném a cipőmet és hallom is, hogy elmegy a p*csába.

Köcsög. Még annyit se vár, hogy kinyissam az ajtót.

Seg*fejek

2020. márc. 26. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
én meg azokat a segfe*eket utalom, akiknek 10 percig tart kinyitni egy ajtot, vagy arra is lusta, hogy 1 emeletet lejojjon. gondolod a postas annyira raer, hogy minden lakasnal 5 percet elidőzzön? nekem 420 cimem van a 25 kmes korzetben, van nem egy cim ami tarsashaz es lakik 10 haztartas. naná, hogy néhol en se varom meg, hogy urasag, vagy nagysaga kibillegjen nagy kenyelmesen, mert este 8ra se vegeznek. ugyhogy a seg*fejekrol tudnek en is meselni...
2020. márc. 26. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem visznek sehova levelet, csak értesítőt az egész országban?
2020. márc. 31. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:
de
2020. márc. 31. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Semmi gond, lehet tovabb tanulni es keresni olyan munkat ahol nem egy szolga vagy, akinek az a dolga, hogy kezbesitsen! Ezert kapsz penzt aranybaratom, szoval ne a szad jarjon, meg az otthagyok egy ertesitot.

Bar en ha csenget a postas rohanok, 2p kb, de amugy meg honnan tudja az ember h percre pontosan mikor jossz? Toronyora lanccal nem kene? Ha becsongetsz es epp kulazok v furdok nem tehetek rola h 5p kierni.

Raadasul meg nem is csak veled van a baj, mert oke ne vard meg. De baratnom nagymamaja nyugatinal lakik es ott akkora trehany postasok vannak, h nem h nem visznek ki semmit meg be sem csongetnek, hanem az ertesitot sem a ladaba, hanem a földre dobjak!!! Erre varjal gombot!

2020. márc. 31. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!