Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy viselitek a koronaviru...

Ti hogy viselitek a koronavirusos bezartsagot?

Figyelt kérdés
En heti egyszer talalkozok a barataimmal de igy is nagyon maganyosnak erzem magam

2020. márc. 24. 14:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltátok már a Salvus vizet? (Gyógyszertár)

Szerintem sokkal eredményesebb, mint kartonszámra cipelni a valamilyen lúgos vizet.

Apámnak a vérző fekélyét gyógyította be, pedig előtte olyan fájdalmai voltak a sav miatt, hogy összetépte maga alatt a lepedőt. Igaz, ő nem hígítva itta, hanem napi 3x-4x 1-1,5 dl-t töményen.

Egyébként a reflux nem önálló betegség, hanem valaminek a tünete. Lehet epétől, májtól, hasnyálmirigytől, ezt kellene kivizsgáltatni. Nekem is volt refluxom de amikor kiderült, hogy cukorbeteg vagyok és az kezelve lett (hasnyálmirigy) megszünt a reflux.

(Bocsánat Kérdező az off-ért, csak segíteni szerettem volna!)

2020. márc. 26. 10:14
 22/24 anonim ***** válasza:

9.-e óta egyszer mentem ki a kapun. (kenyérért)

Koronavírus nélkül 2-szer mentem volna ki. (egyik barátnőmnek odaadni az ajándékát, mert 11.-én 18 éves lett)

[link]

2020. márc. 26. 12:08
 23/24 anonim ***** válasza:
19-eske, akkor ne hidd el, amit írtam, ennyire egyszerű ;)
2020. márc. 26. 21:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Én jól viselem a bezártságot, mondjuk dolgozni járok azért.
2020. ápr. 11. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!