Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy viselitek a koronaviru...

Ti hogy viselitek a koronavirusos bezartsagot?

Figyelt kérdés
En heti egyszer talalkozok a barataimmal de igy is nagyon maganyosnak erzem magam

2020. márc. 24. 14:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Eladóként be kell járnom dolgozni. Hazaérkezés után pedig főzök, takarítok, filmet nézek, barátaimmal messengeren beszélek.
2020. márc. 24. 15:26
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Imádom.

Eddig is kb. csak akkor mentem emberek közé, ha muszáj volt (munka, bevásárlás) most ezt sikerült hetente-kéthetente egy bevásárlásra redukálni. Még ez is kicsit túl sok, de sokkal jobb mint előtte.

Már most sokkal jobban érzem magam mint eddig, fel vagyok töltődve, nagyon jó ez a "bezártság" számomra. A járvány remélem, hamar véget ér, de ez a "maradjotthon" tarthatna örökké. :)

2020. márc. 24. 15:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Gyárban dolgokoz, az ég világon semmi nem változott
2020. márc. 24. 15:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul. Elég extrovertált ember vagyok, negyedik hete otthonról dolgozom és nem vagyok olyan felelőtlen, hogy feleslegesen kimászkáljak.
2020. márc. 24. 16:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem. Örülök,ha nem kell kimozdulnom.
2020. márc. 24. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Én többet jàrok ki, mint eddig.

A barátommal most költöztünk össze és sajna egyikünknek sincs jogsija, így gyalog kell intéznünk a bevásárlást és sajna kézben nem bírunk el annyi mindent, hogy heti 1-2 alkalommal elhozzunk egy csomó mindent. Így is van, hogy hazajövünk lepakolni, aztán visszafordulunk. Pedig amúgy nem eszünk sokat szerintem, de valahogy mindig venni kell egy csomó kaját meg egyéb dolgokat.

Amúgy nekem nincsenek barátaim, szóval amúgy is itthon ülnék, a boltba járkálást leszámítva ugyanúgy telnek a napjaim, mint eddig. Annak kifejezetten örülök, hogy nincs annyi ember kint, a tömegközlekedési eszközökön is van mindig helyünk. Tök jó.

2020. márc. 24. 17:17
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Mi a fenét vesztek? :D Most kéthetente járunk vásárolni, igaz mi kocsival mert csak 2 településsel odébb van bolt, de a cuccok mennyiségét tekintve simán haza tudnánk hordani ketten, maximum akkor a gyümölcsleveket hanyagolnánk.

Tényleg fura nekem ezt olvasni, hogy 2 ember többet eszik pár naponta, mint amennyit elbír...

2020. márc. 25. 08:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Lisztet, mert itthon sütjük a kenyeret meg az egyéb péksüteményeket, és nálunk egy kiló kenyér is csak 1-2 napig bírja, mert a barátom elég sokat eszik. Illetve neki kell hozni ilyen speckó lúgos vizet, mert refluxos és az is hamar elfogy. Meg mivel csak most költöztünk össze, sokszor kell venni ilyen háztartási eszközöket meg ilyesmiket is. Pl. mielőtt velem megismerkedett, lényegében szendvicseken meg zacskós leveseken élt és elég idegesítő, mikor épp nekiállnék főzni vagy sütni valamit és akkor jövök rá, hogy bár minden alapanyag megvan, mégse tudom elkezdeni, mert nincs egy normális, nagyobb méretű fazeka sem, stb.
2020. márc. 25. 12:44
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

Oké, de lisztből egy átlagos felnőtt probléma nélkül elbír pár csomaggal. Mondjuk ha 2 naponta fogy el 1 kiló kenyér, akkor számoljunk jó bőven, 2 naponta 1 kiló liszttel, az 7 kiló, ha két hétre vásároltok be. A péksütik miatt, és hogy egyszerűbb legyen két emberre osztani, mondjuk 8 kiló lisztet vesztek. 4 kilót egy átlag felnőtt el tud hordozni még egy teljesítménytúrán is, nem hogy a boltból haza...

Lúgos vizet én is iszok, ha a párodnak ez napi/heti szinten fogy el, akkor keressen fel egy orvost sürgősen, mert olyan sokat nem egészséges fogyasztani belőle...

Továbbra is fura amit írsz...

2020. márc. 25. 13:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Most egy bizonyos videó megosztó Portálon (p betűn a hangsúly) ingyenes a prémium tagság, szóval ha unatkozik valaki, akkor lehet exkluzív videókat "nézni".
2020. márc. 26. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!