Ha annyira felborult a nemek aránya Kínában a férfiak javára (több milliónak "nem lehet" párja), hogy lehet ennyi kifejezetten fehér embert kereső lány/nő külföldi társkeresőkön?
Tehát kettes-hármas? :)
"Mi a baj keleti vonásaikkal és több ezer éves kultúrájukkal? Inkább nekünk lenne mit tanulnunk tőlük. :)
Betelepedni külföldre? Úgy hallani az ittani kínaiak menekülnek vissza Kínába, mert ott már annyival jobb az életszínvonal és magasabbak a fizetések."
Privire:külföldön vendeglatoztam olyan helyen ahova arabok(mivel a tulaj is az volt)es törökök jàrtak.
De szamtalan török szorakozohely is van.
Kb minden 2.megkerte kezem.
Komolyabb beszelgetesnel meg kiderült komolyan is gondoljàk papirral pénzért etc.
Szoval menj ki vendeglatozni vagy jarj török diszkokba stb
Privire:
Külföldön vendeglatoztam arab volt a tulaj a vendegek arabok törökök.
Kb minden 2.el akart venni, amikor meg i hallgattam pàrat elmondtàk hogy full komolyan is gondoljàk papirral pènzért.
Szoval menj ki vendeglatozni vagy jarj török diszkokba stb
Vagy irj ra par kinaira akik magyarokra halàsznak a tarskerin hogy oke ismerkedhetünk le is papirozhatjuk x euro
De jobb olyannal is lepaktalnk ezügyben aki otthon van a temaban mert összeadas elött ellenörizhetik jobb tudni a masikrol olyanokat pl milyen szinü a fogkefeje hogy egyformat mondjatok. De ez nem kell mindenhova.
De jobb ha vannak kapcsolatok.
En bele se mentem. De valszeg annak aki ezzel üzletel hogy össze hoz pàrokat jobban megeri es nem kell alairnia neki semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!