Utálom az embereket de miért nem mutatom ki?
*Meg szóval van egy tartásod is, nem alacsonyodsz le annyira, hogy vitába kezdjél bárkivel;
Vagy elkezdjél bárkit kiosztani, szapulni, megmondani a szemébe, hogy "ő mekkora ökör", meg ilyesmiket nem akarsz; tehát még ezektől a veszekedésektől is elhatárolódsz, ez jó, hogy konfliktuskerülő vagy.
De ,ha arra gondolsz, hogy efojtasz dolgokat, és így nem tudod kiadni azt az energiát, akkor próbálj meg valami olyan hobbit találni, ami elviszi helyette az energiáidat; de pl ha mondjuk azt találod ki, hogy sport terén konditerembe szeretnél járni; mert mondjuk nincs otthon futópadod, meg udvarod, meg ilyesmi, na szal akkor meg pedig rajta kell lenni az ügyön, hogy megteremthesd magadnak azt, hogy megengedhesd magadnak anyagilag; vagy pl egy uszodabérletet.
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat! :D
Sportolni es dolgozni is járok nem tudom ez mennyire segít a dolgokon.
Köszönöm a megerősítést, igen azóta rájöttem, hogy nem lehet skrizó és lehet kicsit egoista is vagyok :3
Sajnálom akiket lepontoztak pedig jó válaszokat kaptam köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!