Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utálom az embereket de miért...

Utálom az embereket de miért nem mutatom ki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen gyűlölöm az embereket mert buták egyszerűen undorítóak, legalább az emberiség 80%-a. Viszont bármilyen idegennel ha beszélek mert leszólít vagy bármi akkor rögtön udvarias leszek meg minden tehát igazi minta viselkedésű, és nem-et se nagyon tudok mondani mert szívesen segítek. De amint egyedül vagyok tudom, hogy nincs olyan ismerősöm aki hozzám hasonló értelmes ember. És az öngyilkosság is szóba jött nálam de nem vagyok hülye, hogy megtegyem meg sok mindent elakarok még érni. De megőrjít a dolog.

2020. márc. 23. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

*Meg szóval van egy tartásod is, nem alacsonyodsz le annyira, hogy vitába kezdjél bárkivel;

Vagy elkezdjél bárkit kiosztani, szapulni, megmondani a szemébe, hogy "ő mekkora ökör", meg ilyesmiket nem akarsz; tehát még ezektől a veszekedésektől is elhatárolódsz, ez jó, hogy konfliktuskerülő vagy.

De ,ha arra gondolsz, hogy efojtasz dolgokat, és így nem tudod kiadni azt az energiát, akkor próbálj meg valami olyan hobbit találni, ami elviszi helyette az energiáidat; de pl ha mondjuk azt találod ki, hogy sport terén konditerembe szeretnél járni; mert mondjuk nincs otthon futópadod, meg udvarod, meg ilyesmi, na szal akkor meg pedig rajta kell lenni az ügyön, hogy megteremthesd magadnak azt, hogy megengedhesd magadnak anyagilag; vagy pl egy uszodabérletet.

2020. márc. 24. 02:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen a válaszokat! :D

Sportolni es dolgozni is járok nem tudom ez mennyire segít a dolgokon.

2020. márc. 24. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez skizofrénia ezzel lehet orvoshoz fordulni.
2020. márc. 26. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy skizofrénia, jól vagy nevelve, azért vagy udvarias, de sokat csalódtál az emberekben, így kialakult ez az utálat, én tudom miről beszélsz.
2020. máj. 28. 22:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést, igen azóta rájöttem, hogy nem lehet skrizó és lehet kicsit egoista is vagyok :3

Sajnálom akiket lepontoztak pedig jó válaszokat kaptam köszönöm!

2020. máj. 29. 19:03
 16/16 bringásjoci válasza:
44%
Mert csak kivülről látod az embereket,talán el kellene vegyülni.Külsőre kinézésre véleményezel.
2020. jún. 5. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!