Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Itt a világvége?

Itt a világvége?

Figyelt kérdés
Ti is érzitek? Nem olyanra gondolok, hogy becsapódik valami (előbb-utóbb be fog, meg a Földet amúgy is elnyeli a Nap 5 billió év múlva), hanem hogy összeomlik minden, és már annak a mindennek több, mint a fele jelenleg összeomlott, nem létezik többé.
2020. márc. 22. 21:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
55%...nem a népesség hanem a megbetegedettek 5%ára mondtam és már az is nagyon maximum. Én is kiröhögöm az ilyen világvégevárókat.
2020. márc. 23. 01:40
 22/26 A kérdező kommentje:
A klímaváltozás kamu, emlékszem, 20 éve is ez ment, aztán jön majd egy meteorit, és annyi a klímádnak. Baromság az egész. A film és művészetek pedig a mércéje az emberi intelligenciának, tehát ezeket kell először alapul venni, és a tudományokat, tudósokat. Mindent, ami EQ és IQ. Odafele halad az ember. Van egy-két zseni, bár a kettőn is elgondolkodtam, mert talán csak egy zseni van jelenleg a világban, az pedig Elon Musk. 4 év múlva embert visz a Mars-ra, ez az egyetlen reményünk a túlélésre fizikálisan, mentálisan pedig ha sikerül betiltani az okostelefonokat, akkor juthat az ember tovább, addig csak pusztulni fogunk. Csendes megfigyelőként nézem, hogy mivé lesz az emberiség a következő években. Ki kell várni. Egy jó érzésű ember nem is tud mást csinálni, 4-5 évre elegendő kaját bekészítesz, és vársz. Nézed csendben a világot, és ha jó felé halad, vállalsz majd egyszer családot, ha pedig nem jó felé, akkor tükör előtt megtapsolod magad, és pezsgőt bontasz. Majd pedig nézed tovább, ha egyáltalán lesz még ember a Földön, akit nézni lehet. Nézed az utolsó emberig, amíg el nem csendesedik a világ, vagy pedig feleszmél 4-5 éven belül, és visszaugrik nagyjából 1988-ra, vagy 2001-re. Vagy 2010-re. De inkább 2009-re. Onnan még javítható.
2020. márc. 23. 02:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te depressziós? Ha körülötted minden szar, semmit nem élvezel amit korábban igen, nem fognak meg műalkotások, nem tudsz lelkesedni, reménytelennek látod a világot az lehet annak is a tünete. Nem köcsögösödésből kérdezem, hasonló dolgokat érzek én is, magamban depresszió-szerűségre gyanakodtam, és ezt a héten egy pszichológus is megerősítette akihez nemrég kezdtem el járni.
2020. márc. 23. 02:12
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok depressziós, csupán realista, és egy jobb világot látott. Nézd meg, emberek nyomkodják a facebookot a telefonjaikon, az még hagyján, hogy zéró adatbiztonság már a gyerekeiknek is, a hab a tortára, hogy én 2002-ben chateltem telefonon meg küldözgettem smiley-kat, és nézd meg, 18 év eltelt, és ma is ugyanazt csinálják, semmi fejlődés. Csak a telefonnak lett szebb a képe. Minimum már ott kellene tartanunk, hogy teleportálni tudunk, vagy küldeni ízt és illatokat az éterben. Talán ide végszónak ennyit mondok, nézz en mindenki bele ebbe az 1927-es némafilmbe, Metropolis címmel:

[link]

Lassan 100 éves lesz, és akkor ezt a modern nézetet hasonlítsd össze a maival.

2020. márc. 23. 02:25
 25/26 anonim válasza:
92%

A probléma ott van, hogy semmiben nem találod meg a szépet, csak a mainstream média által sugallt szennyet veszed tudomásul, ezért egy rom az ízlésrendszered, ezáltal az életed is.

Pedig mennyi szép dolog van mélyebben, de ha ez kell, hát ez.

2020. márc. 23. 10:28
 26/26 anonim ***** válasza:
90%
Ja te ilyen klímaváltozás tagadó vagy? Akkor remélem nem is lesz soha gyereked. 4 év múlva embert visz a Marsra, persze, volt már ember a Marson, még jó, hogy erre nem mondják vagy 10 éve ugyanezt, hogy ez az egyetlen esély a túlélésre... Ne is haragudj, de ha valakiben ennyi kreativitás nincs, hogy találjon az életben olyat, amiben szépet lát, az nem világvége, meg nem az emberiség hibája, simán lelki szegénység. Az meg a te IQ-dról és EQ-dról árulkodik, hogy ami neked nem tetszik, az egyből sz@r.
2020. márc. 23. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!