Itt a világvége?
Nem vagyok depressziós, csupán realista, és egy jobb világot látott. Nézd meg, emberek nyomkodják a facebookot a telefonjaikon, az még hagyján, hogy zéró adatbiztonság már a gyerekeiknek is, a hab a tortára, hogy én 2002-ben chateltem telefonon meg küldözgettem smiley-kat, és nézd meg, 18 év eltelt, és ma is ugyanazt csinálják, semmi fejlődés. Csak a telefonnak lett szebb a képe. Minimum már ott kellene tartanunk, hogy teleportálni tudunk, vagy küldeni ízt és illatokat az éterben. Talán ide végszónak ennyit mondok, nézz en mindenki bele ebbe az 1927-es némafilmbe, Metropolis címmel:
Lassan 100 éves lesz, és akkor ezt a modern nézetet hasonlítsd össze a maival.
A probléma ott van, hogy semmiben nem találod meg a szépet, csak a mainstream média által sugallt szennyet veszed tudomásul, ezért egy rom az ízlésrendszered, ezáltal az életed is.
Pedig mennyi szép dolog van mélyebben, de ha ez kell, hát ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!