Nektek mi vált be ilyen esetben?
Jelenleg jól érzed magad azokban a közösségekben, amelyekben tartózkodsz? Gondolok itt az iskolára, és a családra.
Ma is gyakran szokta bántani, alázni?
Tombol az egó. Bár nem normális, hogy ennyire blokkol a környezet, de ha figyeled, hogy kit érdekelsz a környezetedben, rájössz, hogy szinte senkit. Max. a barátaidat meg a családot. A metrón, ha nincsenek a közvetlen környezetedből, akkor senki nem figyel rád, de ez mindig így van.
Gyanítom, hogy egyes gyerek vagy, esetleg nagy a korkülönbség a testvéreid között és a szüleidnek volt alkalma nagyon figyelni rád és elég szigorúak voltak veled. De ez nem baj, ennek később fogod még előnyét látni.
Anno voltak ezzel bajaim. Én már annyira öreg vagyok, hogy még kellett telefonfülkéből telefonálnom, de ez nagyon sokáig nem sikerült annyira izgultam. Most nincs olyan helyzet, amibe nem merek belevágni teljes nyugalomban. Javulni fog ez, csak látnod kell hogy működnek a dolgok. Lazíts, csináld azt, amit szoktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!