Nektek mi vált be ebben az esetben? Vagy mitől lehet ez egyáltalán?
Már egy ideje hüvelygombám van. Nőgyógyásznál is voltam, felírt kúpot és krémet, de mivel nem múlt el, utána még használtam 2 másik kúpot, de még most is fennáll a probléma.
Nem beszélve arról, hogy mostanában néha kezd viszketni a hüvelyem körül, 1-3 napig tart, viszont ezt régebb nem tapasztaltam soha.
Most megyek a tengerre, ráadásul a menszeszem is ott fog megjönni, így valószínűleg tampont kell használnom.
Valami gyors ötlet, hogy mit lehetne legalább a viszketés ellen tenni? Vagy esetleg, hogy mitől lehet ez?
Köszi előre :)
A viszketés nem a gomba miatt van? Vagy nem tudom. Lehet pl az is, hogy az illatos WC papír irritálja vagy valami tusfürdő féle :D ha van még krém és nem múlna el, szerintem nyugodtan használd még. Vagy ha tudod, hívd fel az orvost. Sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni. :D
Jó nyaralást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!