Ebben az esetben fél évente elég a vizsgálat?
Figyelt kérdés
Tavaly év vége felé derült ki egy P3as nőgyógyászati eredmény után,hogy HPV vírusom van,sajnos 2 magas rizikófaktorú,1 kevésbé rizikós... Ezt követően volt 2 újabb rákszűrésem (P2es eredménnyel),és 1 hpv tesztem (utóbbi áprilisban,akkor még pozitív volt a teszt mindháromra :( ). Azóta orvosi tanácsra megkaptam a hpv elleni oltásokat (a 3. ebben a hónapban lesz aktuális),viszont a tanácsa az volt,hogy elég félévente rákszűrésre járnom.
Ráadásul van egy szemölcsöm is (nem jó helyen),amivel mennem kell a bőrgógyászat-kozmetológiára.
Esetleg van köztetek olyan aki hasonló problémával küzd? Ti milyen tanácsot kaptatok az orvosaitoktól?
Minden tanácsot szívesen fogadok,nagyon szeretnék már túl lenni rajta,mert nagyon vágyom már egy kisbabára.
2016. aug. 5. 10:12
1/1 anonim válasza:
En is hpv-s vagyok, fontos, hogy erositsd a szervezeted(vitaminokkal), egeszsegesebb eletmoddal, sporttal, nekem meg ezt javasolta az orvosom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!