Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan aki amúgy se...

Van itt olyan aki amúgy se járt sehova és így nem" viseli meg" a karantén?

Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig sem jártam sehová, de éppen ezért visel meg, mert eddig sem saját akaratomból és kedvem szerint maradtam otthon, ahogyan most sem. Egyetemre járok, ami csomó időmet elveszi és az órák, tanulás stb., után sokszor már csak annyi időm és energiám maradt, hogy befeküdjek az ágyba. Sokszor egy filmet nem tudtam megnézni este vagy olvasni egy kicsit stb., nemhogy eljárni bulizni, enni-inni, moziba, sportolni... Úgyhogy nekem nagyon hiányzott már a pihenés, egy kis kikapcsolódás és jót is tett ez a szünet. Viszont így is rossz volt, mert végre ráértem, végre volt időm, végre nem kellett tanulnom stb., de ugye a jelenlegi helyzet miatt ugyanúgy nem tudtam menni sehová sem, hétfőn pedig kezdődik az oktatás.
2020. márc. 22. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Én nem is értem hogy lehet otthon unatkozni. Minden adott, hogy elköthesd magad.
2020. márc. 22. 14:31
 13/15 A kérdező kommentje:
azért tettem fel ezt a kérdést mert sokan úgy gondolják vagyis nem tudják elképzelni mit lehet otthon csinálni mindig mindenki jár valahová?
2020. márc. 22. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem vagyunk nagy társasàgi emberek a férjemmel

Ugynaugy eltudunk lenni itthon is.Inkàbb kiràndulgatni szeretünk,sétàlni,biciklizni

de mikor jön a hideg keveset jàrunk el szòval kibirhatò akkor is.

Igaz azért ha több hònapròl lenne szò azért elöbb vagy utòbb nehezebb lenne.De jön a jòidö van teraszunk.Elkàrtyàzgatunk.Napozok.Olvasok.

Valahogy feltalàljuk magunkat mindig.

2020. márc. 23. 10:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Jelen :D

Munka, bolt, valami ügyintézés, bicó, verdával gurulgatás, kirándulás a természetben+valami könyv. Annyit veszek észre a járványból, h üresek a vonatok. és végre több helyen lehetek egyedül :) Királyság!

2020. ápr. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!