Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az ilyen ember mit érez?

Az ilyen ember mit érez?

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot akivel közösen voltunk egy kiránduláson, néha ramir és megkerdezi h h vagyok, és mindig szép kerek mondatokban válaszolok, és visszakerdezek h meg kb annyit ír h ja, vagy jól van meg ilyenek... Magyarul beflegmul, de akkor minek ír rám h hogy vagyok?

2020. márc. 20. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kérdés erről szól. Ha te másról írsz, az nem az én hibám.

2020. márc. 20. 16:13
 12/15 anonim ***** válasza:

A kerdes arrol szol hogy egyoldalu a kommunikacio. Ilyen az eletben is van szemelyesen. Vannak akik faggatoznak folyamat es cserebe odadobnak magukrol par jellegtelen infot de nem tarulkoznak ki viszont neked a vesedbe akarnak latni ugyanakkor.

Ez letezö kommunikacios trükk amikor a masikat tul.keppen senkinek nezed es nem avatod be az eletedbe de ugyanakkor fel akarod hasznalni amiket ö mond esetkeg arra hogy jo pletykaalap, gunyalap, vagy hogy ellene forditsd, vagy ki tudd hasznalni a masikat stb.

Az informacio az érték manapsàg. Minel több van belöle annal "gazdagabb"vagy.

Ezert is nagy hangsuly van elektronikailag is az informacioaramlasra fektetve. Az sem veletlen.

2020. márc. 20. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja meg "a tudàs hatalom" a màsik felett

Ha magànyos kiscsaj akinek baratja sincs es folyamat picsog, le is jön a keplet egyböl, hogy csak le kell akasztani a szögröl. Hiszik ezt a sràcok igye naivan.

2020. márc. 20. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Sose értem az embereket.

Ez is egy olyan dolog, amit ember társaddal kellene megbeszélni gyakori helyett.

Ott a rendes választ is kihúzhatod belőle vagy csak szembesülnél jobban a tényekkel.

Nem pedig itt tippelgetnénk...

Hajrá!

Legyen tököd, légy ember, van szád és elméletben kommunikációra képes egészséges ember vagy...

2020. márc. 22. 16:44
 15/15 anonim válasza:
Lehet hogy félénk vagy csak egyszerűen csendes énis ilyen vagyok sajnos nincs témám
2020. márc. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!