Szerintetek is logikus lépés volt bezárni az általános iskolákat, nem korábban kellett volna?
Ott terjednek legjobban a betegségek. Enélkül is MINDIG van valami, mindig beteg valaki és gyakorlatilag 2-3 hetente elkapnak valamit. Azt sem tudom, honnan ennyi betegség. Én kitartok, hogy nagyobb fertő, mint a kórház. Meg 1 beviszi, elkapja fele iskola, tanárok, családtagok, ezrekrőp beszélünk.
Előbb kellett volna, mint az egyetemeket.
Igen,ezt irtam h vannak gyarak ahol felesleges.
Az ismerösömek is mennek még,lámpagyár
szerintem nem a legfontosabb dolog most.
Ugy nez ki a het vegere el fogy minden.Ök sem tudnak tovàbb menni.
A gyár évek òta csöd szélén àll.Sorba küldik el az embereket de pròbálnak munkát teremteni hogy a maradék több száz ember ne kerüljön utcára.Àllitòlag ez végleg betette a kaput.
Valoszinü ha most vége többet nem is kell menniük.
Az ismerösöm aggodik mi lesz velük ezután.Ö azt kivánná bárcsak mehetne végig.
Pedig tudják hogy nem szabadna.
Nehèz dolog ez sajnos.A gazdaságnak annyi lesz,sok minden bezár,rengetegen lesznek munka nélkül.
Talàn ezért mennek a nagyobb gyárak.Országosan több ezer embert érint.
Szerintem elöbb vagy utobb minden gyar bezar.Az h ujra tudnak e indulni,jo kerdes
"Az ismerösömek is mennek még,lámpagyár
szerintem nem a legfontosabb dolog most."
Az érem másik oldala, ha nem dolgozik, nincs fizetés, ha nincs tartalékja, márpedig az ország nagy részének nincs, akkor éhenhal.
22es
Inakbb legyen éhes valaki,mint halott.
A legtöbb ember elvan hizva nem hal éhen azonnal. Morbidnak hangzik de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!