Szerintetek is logikus lépés volt bezárni az általános iskolákat, nem korábban kellett volna?
Ott terjednek legjobban a betegségek. Enélkül is MINDIG van valami, mindig beteg valaki és gyakorlatilag 2-3 hetente elkapnak valamit. Azt sem tudom, honnan ennyi betegség. Én kitartok, hogy nagyobb fertő, mint a kórház. Meg 1 beviszi, elkapja fele iskola, tanárok, családtagok, ezrekrőp beszélünk.
Előbb kellett volna, mint az egyetemeket.
Kérdező, tudod, miről ismerszik meg a buta ember? Arról, hogy ő mindig TUDJA a frankót. Tudósok, kutatót, profi elemzők, közgazdászok, virológusok, nemzetközi szervek... csak találgatnak, dolgoznak naphosszat a megoldáson, próbálkodnak, igen: HIBÁZNAK, aztán újra és újra próbálkoznak... egy olyan új helyzettel, amit senki nem ismer.
De te, Kérdező. Te TUDOD. Tudod, mit kellene csinálni, mit rontottak el, meg azt is, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Te (persze utólag, de mindegy...) átlátod a dolgokat, és tudod, hogy mit kellett volna korábban. Persze valószínűleg egy hete még itt pattogtál, hogy te márpedig most akarsz az olasz tengerpartra utazni, és akkor az volt a hülye, aki szerint nem lehet.
A lényeg, hogy te a buta, beképzeld, ostoba, begyöpösödött ember iskolapéldája vagy.
Nem, én nem akartam oda utazni.
Igen, az a baj, hogy a sok hülye azt hiszi, azért zárták be az iskolákat, mert minden fiát l beteg és 25 évesen majdnem meglincseltek, mert átvettem 2 tértivevényes levelet. Ti is hasonlók vagytok, nem is szeretet kormányotokat kritizálom, de az Operatív Törzs az vicc...
Tudom ezért is kapok de ha nincs teszt, nincs beteg 👌... Most már javult a helyzet.
Az a baj és másik kérdésnél betamadtak érte de leirom.
Ezzel az nem stimmel hogy a gyárakat már akkor be kellett volna záratni amikor a 100 fo feletti zárt helyen való rendezvényt betiltották.
Egy nagyobb gyárban egy csarnokban azaz légtérben ettől simán több dolgozó van. Attól hogy ez nem rendezvény de egy légtérben vannak 8-12 órán át és egy iylen csarnok nem épp szellős hely...
De valamiért erre nem vonatkozott 😟
Pl itt ahol én lakom 3000 ember maszkal a gyárba a legtöbb tömegközlekedéssel mert nincs autója még most is mennek és hordják szét a vírust !
Nem.
De a tanár anyámnak az a legnagyobb baja, hogy nem mehete, taknyosan, rekedten, lázasan, hasmenéssel tanítani mint minden héten... Meg szapulja, hogy ez egy felfújt dolog. Ha már csak minket fertőz, már megértem..
Amúgy engem eddig bábtott, kicsinált mindog, ha beteg voltam. Volt, hogy hóbapokig nyugtatóval mérgezett, mert belezavarodott, hogy elkaptam az influenzát... Legutóbb 2 hete influenzánlá is belerakta az italomba, de kiöntöttem... Minek élek még ilyen beteg emberrel...
Sokan dolgoznak még de sok helyen nem àlljat le a munka.
A férjem csomagfutár,sok csalàdos ember nem dolgozik közülük,ö vàllalta(nincs gyerekünk)muszàly a kòrházakna gyogyszertárakba a csomagokat vinni,es van egyéb hely.
Az egyik legveszélyesebb hiszen nap nap mint több emberrel talàlkozik.
Nekem is jönnöm kell,takaritok de jelen helyzetben muszaly a higeniara a fertötlenitesre figyelni.
Itt is sokan nem dolgoznak annyian maradtak hogy megtudjak oldani az esetleges problemakat.
En egy vizerömünel dolgozok.A várost ez látja el árammal.
Mellesleg a folyot is szabàlyozni kell.Nem lehet csak itt hagyni.
Meg sok gyarban mennek az emberek igaz,az nem biztos h jo ötlet
De kell az elelmiszer potlas,es egyeb dolgok amiket csak gyarak kepesek ellatni!
Anyukám is olyan gyárban dolgozik ahol gumikesztyüket és egyéb ilyen dolgokat gyártanak.
Igaz kevés már az amiböl dolgozni tudnak.lehet le kell àllniuk.
Mennie kell tovabb az eletnek,nem allhat le minden mert ölik majd egymast az emberek.
Sokan kockaztatnak es rajuk büszkenek kell lenni,hogy mennek csináljàk.
Ráadasul koràn jövünk dolgozni,délutàn végzünk.
Esély arra h bármit talàljak a boltban nulla.
A ferjem munka után egyböl jön haza.En megyek a boltba minden nap igaz
hatha szerencsem van es talalok valamit.szinte naprol napra elünk elelmiszer ügyileg.Ezen kivül nincs maszkalas.
Én akkorsem tudom elfogadni ezt persze menjen az ahol olyat gyártanak
Meg az élelmiszer
De ahol szerszámgepeket gyártanak könyörgöm miért okyan életbe vágó ? Kicist kevesebb profit lenne de ha ők leállnak vagy 2 hétre az sokat jelentene a járvány megfékezése szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!