Hogyan vállaljam fel önmagam?
Kozepvezeto vagyok egy allami cegnel, a kollegak mindig erdeklodnek,kivel es merre toltottem a hetvegem/szabim.
Nagyon unom mar a torteneteket.
Ugy elmobdanam mindenkinek, hogy 1eve van parom es boldog vagyok vele, am ugye ez meleg kapcsolat, igy ketseges, hogy elfogadjak.
Plusz en 31 a parom meg 17.
Szoval meg ezt is megkapnam.
De lehet, hogy senkit sem zavarna.
Nem szeretnem a tekintetem sem rombolni, plusz a noi kollegaknak ha bokolok siman dolgoznak helyettem, ezt is elfogom vesziteni igy?
Mit tennetek?
A párod jelenleg még fiatalkorú. Ez baromi rosszul hangzik, főleg, hogy melegek vagytok.
Én veled egyidős vagyok, és meleg. 23-24 évesnél fiatalabbal nem mernék ismerkedni, mert úgy érezném, hogy egy formálódófélben lévő, fiatal "gyereket" esetleg én rontok meg, vagy én téritek el végképp a heteroszexuális életvitel lehetőségétől. Nem birnám a lelkemre venni. Ahogyan a szülei szemébe sem lennék képes belenézni.
No most, ez én vagyok, és nem kell, hogy te ugyanigy érezz. Viszont boritékolom neked, hogy az emberek 90%-a ugyanezt fogja gondolni rólad. Még akkor is sokan rossz véleménnyel lennének, ha ugyanez a korkülönbség egy heteroszexuális lánnyal lenne köztetek. De igy egyértelműen közmegvetés tárgyává fogysz válni, és nagy szerencséd lesz, ha valamilyen ürüggyel nem hurcolnak meg, és nem bocsátanak el utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!