Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi történik egy buliban?

Mi történik egy buliban?

Figyelt kérdés

Mindenhol van sörivó verseny?

Nem utasítják vissza, ha akar valakivel játszani biliárdot?

Csak az táncolhat buliban, aki ismeri legalább a szalszát és a tangót?

Lehet úgy csajozni, hogy nem beszélsz folyamatosan?

Van annak értelme, hogy csak a buli utolsó órájában mész bulizni? (4 és 5 óra között vagy ott)

Tudom értelmetlen kérdések ezek, de engem sokat fejlesztene ezek hiteles válasza.

2020. márc. 5. 07:05
 1/7 alletta ***** válasza:
87%

nincs

nem, ha a másiknak is van kedve biliárdozni

nem

igen

nem sok

na, spuri a suliba!:)

2020. márc. 5. 07:10
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Te mégis milyen bulira gondolsz?

Szórakozóhelyeken dübörög a zene valami djtől, veszed a drága sört, nincsenek versenyek, max ha valami speckósabb akkor csajoknak "ki a nagyobb ribi" táncikálás lehet. Salsa, tangó nem játszik azt se tudják mi, mindenki csak lötyög. Ilyen helyen nem beszélgetni szoktak. 4-5 körül már ingyen csak fogynak az emberek halódik a buli.

Egy falusi bál más, ott nem árt egy kis tánctudás, de ott se Argentína tangót kell járni. Többségben mulatós megy még régi magyar slágerek, hajnalban már ott is döglik a buli, verseny ott sincs, viszont jellemző éjfél körül a tombola. Több esély van értelmesen beszélgetni.

Az hogy egy házibuliban mi van még a társaságtól függ.

2020. márc. 5. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
*4-5 körül már inkább csak fogynak az emberek halódik a buli.
2020. márc. 5. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Ojjé! Érdekes emberek vehetnek körül téged, speckó bulizós szokásokkal!

Buli lehet ezerféle!

Attól is függ, mik az igényei a társaságnak: lehet egy szimpla ivós-drogozós-agyeldobós kricsmibuli, ahol késelés és qrvaanyázás az est "fénypontja", utána pedig versenyt rendeznek a négykézláb hazáig mászás első helyéért.

Vagy olyan, ahol önmagukra, társaságukra, környezetükre igényesebb közösség akar kikapcsolódni, lazulni.

Valóban nem egészen értem, milyen válaszokat vársz.

Amikre rákérdeztél, azok szerintem nem lehetnek kötelező programpontjai egy olyan összejövésnek, ahol érdemes megjelenned.

Számomra tényleg olyannyira értelmetlenek a kérdéseid, hogy meg kell mondjam: egy olyan "buliba", amilyet te fentebb vázoltál, akkor sem mennék, ha fizetnének érte!

Ahol pl. akkor táncolhatnék, ha előbb salsából és tangóból vizsgát teszek...na, az még akkor sem buli, ha egyébként versenytáncos lennék.

A buli szerintem "gyűjtőszó".

Alkoholmentes bulitól kezdve az össznépi eszméletvesztésig, ballagást, vagy esküvőt követő bulitól a sarki késdobálóban a "csipkés kombiné vadászatig" minden előfordulhat egy "buliban"!

Ha olyan helyre hívnak, ahol van biliárdasztal, ott feltehetőleg más is előfordul, aki szereti ezt a sportot.

Hogy visszautasít-e, egyáltalán azért ment-e el, hogy egy jó csapattal való bulizás helyett úgy játsszon egész este, ahogy azt bulin kívül is megtehetné, azt már ő dönti el.

Nem tudom, száz emberből hányat utáltak ki a társaságból azért, mert nem ismerte a szalszát és a tangót. Szerintem max ott lehet ebből gond, ha tematikus buliba mész, olyanok közé, akiknek a tánc a hobbijuk, a kedvenc elfoglaltságuk.

Ahol tangóznak és salsát járnak, ott feltehetőleg nem jellemző csupán a buli utolsó órájában megjelenni, vagy sörivó versenyen résztvenni. A sör hízlal, a latin táncok megszállottjai pedig vigyáznak a vonalaikra

Persze, hogy lehet úgy bulizni, hogy a "csajt" meg sem kell szólítani. Mindenhol akadhat megfelelő célszemély, aki azt se várja el, hogy a nevén szólítsd, nemhogy folyamatosan beszélj vele/hozzá.

Elég egyet csettinteni, pár ezrest virítani és egy szó nélkül ugrik. Egy kis randidroggal pedig a biliárdasztalon is elintézheted...anélkül, hogy egyetlen is szólnod kelljen, nemhogy órahosszat arról hantázni, hogy mennyire és nagyon akarod őt. (Fontos! Óvszer legyen nálad, hátha kimaradt nála az anti-bogyó, mert nem folyamatosan beszélni, de köpni-nyelni sem tudsz, ha bejelenti, hogy 9 hónap múlva boldog apa leszel)

Mi a cél azzal, hogy a lényegről lemaradj és csak hajnalban érkezz meg a buliba? Addigra már senki nem ismer fel, mert és nem kérik, hogy tangózz velük, vagy? Ha egy buli elején nem vagyok ott, akkor annak a végére sem vagyok kíváncsi.

Vagy legyek ott egészen, vagy sehogy.

Szerintem akkor érdemes buli végére érkezni, ha pl. a matarészeg haverodat kell hazasegíteni.

Nagyon sajátos elképzelésed vannak, érdekes emberektől, vagy amcsi sorozatokból gyűjhettél eddig tippeket arról, milyen (is) lehet egy buli.

Egy pörgős, laza, kikapcsolódásra, szórakoztatásra alkalmas lazulás szerintem nem szólhat kötelező programpontokról, táncnemekről, mert a fene megette azt a bulit, ahol azért utálnak ki egy közösségből, vagy a táncparkettről, mert nem tudok tangózni, salsázni. Miért nem mindjárt a kortárs balett, a paso doble, vagy a bécsi keringő a részvétel kötelező feltétele?

Szerintem egy "átlagos" buliban a dolgok nem előre megírt programpontok szerint alakulnak. Olyan közösség meghívására reagálj csak, ahol a magaddal szemben támasztott elvárások alá nem kell süllyedned, tiszteletben tartják, ha te nem attól érzed jól magad, ha a sörivó-versenyben első helyezett leszel. És nem csak akkor táncolhatsz, ha előbb leteszed a vizsgát arról, hogy a latin táncok nagymestere vagy.

Szerintem keress olyan bulipartnert, barátot, akinek adsz a véleményére és bejáratos azon számításba vehető emberek közé, akiktől szívesen elfogadnál egy bulimeghívást. Olyat, akiről feltételezed, hogy --baráti heccből-- nem egy olyan helyre visz, ahol másnap arra ébredsz, hogy nem tudod, hol vagy, miért mentél és ki is a csaj melletted.

Ha gondolod, fejtsd ki részletesebben, te hogyan képzelsz el egy buliközönséget, környezetet, programot!

Hol tudnál kikapcsolódni, felszabadultan lazulni, barátkozni, közösségi embernek érezni magad?

2020. márc. 5. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 Úgy tudok elképzelni, hogy semmi fegyvert vagy vágóeszközt nem lehet bevinni, ki kell tiltani ezeket a emberölőket!

Ja meg nem értem mit lehet csinálni egy buliban 8 órahosszáig és pl létezik e olyan hölgy, akivel úgy lehet hallgatni 2 órahosszáig a DJ-t hogy ő is élvezi, nem rohangál össze-vissza és nem beszél folyamatosan

2020. márc. 5. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Amilyen bulikba én járok, ott szétcsapom magam és kitáncolom az összes stresszt, negatív gondolatot magamból. Ha meg a buli végére érkezek, 4-5 körül, annál tovább tart az after :D
2020. márc. 5. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan bulikba szeretnél menni, ahol minimum szekrényméretű szteroidkommandósokkal, fémdetektorral és röntgennel kell szűrni a szórakozni vágyók közül a potenciális "emberölőket", terroristákat, egyéb gyanús elemeket, akkor a legkisebb gondod lesz, hogy biliárdpartnert találj, vagy felszabadultan táncolj, beszélgess bárkivel is! Akkor bebújsz egy sötét zugba és ott rettegsz, mikor jön a rossz, gonosz "emberölő" !

Ilyen félelmek között nem lehet ám igazán "bajvaccsosan" lazulni, akárhány testőr kísér is!

"Olyan hölgyet" meg a hajnali érkezés előtt válassz a sör mellé "kísérőnek", akiről tudod, hogy nem annyira bőbeszédű és tutira nem akar téged táncba vinni.

Suliban, vagy családban nincs vki, akit már beidomítottál és pontosan tudja, hogyan kell melletted igazodni ahhoz , hogy legalább te jól érezd magad?

Vagy vmi érthetetlen, megfejthetetlen okból nem találsz ilyen embert?

Sebaj, van egy tippem! Ne hagyd magad, neked is jár a felhőtlen, görcsmentes kikapcsolódás!

Csavard fel a szőnyeget, szervezz te egymagad egy fergeteges bulit, aztán nagy ravaszul írd ki, mik a részvétel feltételei!

Elég, ha csak azokat engeded be a hajnali 4-5óra körül kezdődő partira, akik még "hölgyválaszkor"sem akarnak táncolni, beszélgetni és megesküsznek az anyjuk életére, hogy még akkor sem változnak át "emberölővé", ha piától, drogtól, miegyébtől totál bekattannak...

2020. márc. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!