Titeket befolyasol masok negativ velemenye rolatok?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom elengedni ha valaki rossznak lat es egy hibam miatt nez le teljesen?2020. márc. 2. 21:49
11/11 anonim válasza:
Ezzel az egésszel az a baj, hogy az embereknek nagyon sokszor nem egy tényszerű hibával van baj (mondjuk azzal, hogy alkoholista a másik), hanem olyannal, ami ENGEM zavar.
Pl. nekem van több kolléganőm, akik hisznek az asztrológiában, jósnőkhöz járnak, minden ilyesmi. Nekem erről az egészről negatív véleményem van. Most menjek oda, hogy "figyi, szerintem rosszul látod a világot, ostobaságban hiszel, az egész nem tetszik"? Milyen jogon?
Ugyanígy megkaptam másoktól, hogy miért vagyok csendes. Mert az vagyok. Nekik lehet ez hiba, lenézhetnek emiatt, én boldog vagyok így, nem fogok elgondolkodni, hogy "hmm, lehet mégis szembe kellene mennem a természetemmel, és magamra erőszakolni dolgokat, amik nem tetszenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!