Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek az milyen, ha...

Szerintetek az milyen, ha valakit 16-17 évesen gúnyolnak az osztálytársai meg a barátai, hogy szűz?

Figyelt kérdés

Velem is ez volt anno, mai eszemmel csak azt bánom, hogy ezeket az embereket nem előbb zártam ki az életemből. Meg utána meg ha csókolóztam valakivel 2 hónap után, akkor meg k...rvázott, fogalmam sincs, hogy miért viseltem el ezt.

Meg most is mondta nekem egy lány, ő 16 éves, de már utál suliba menni, mert folyamatosan azzal csesztetik, hogy nincs barátja...

Úristen. Főleg, hogy engem ennyi idősen nem engedtek sehova a szüleim, bulizni, piálni meg főlem nem, de hétközben meg pláne. De nem is bánom. Barátom lehetett volna, ha nem tiltják azt is, de nincs hiányérzetem miatta.

De úristen... Meg egyáltalán ehhez kinek mi köze..

Meg minek kellene beszámolni róla, mert bár rég volt barátom mikor még 18-19 évesen is ez ment a hátam mögött, meg biztos milyen szűk vagyok, szerintem beteg ember mond ilyet. Meg nem éreztem úgy, hogy be kellene számolnom nekik, főleg, hogy utána a srácot kezdték volna zaklatni, meg nyomozni utána...

De nem tudom, hova érünk... Ugyanezek meg mindenért k...rvázzák a mádikat, mint velem is történt anno. Akkor döntsék már el, mi vagyok.

2020. márc. 2. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez ment duliban hogy az a ciki meg az az égö akinek mêg nincs senkije es "gyerek"/dedos/ovis még.
2020. márc. 5. 10:52
 12/12 anonim ***** válasza:
en is szűz voltam gimiben, nem sokkal utana vesztettem el még 18 evesen. Visszagondolva hülyeségnek tartom, hogy ennyit izgultam rajta. Mit számít, hogy 16-17 vagy 18 evesek veszted el..felnőtt fejjel már nem is emlekszel kb meg nem tűnik nagy különbségnek az a +/- par ev..nalunk is téma volt, ha a mai onbizalmammal visszamehetnék, helyre raknám mindet, egyikkel sem cserelnek most helyet, akarmekkora menőnek hittek maguk akkor..ja es nem vagyok csunya,meg semmi lathato defektem nincs, csak szókimondó vagyok meg viszonylag valogatos..nem szeretik ezeket a tulajdonságokat az emberek😃23f
2020. márc. 9. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!