Tudtok olyan oldalt ami arra való hogy fényképes társkereső hirdetéseket írjunk ki? És fiatalok is használják
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 12:33
31/32 A kérdező kommentje:
Elolvastam hogy hogyan működik és egyrészt 5000 Ft másrészt Pesten van harmadrészt kipróbálnám még 5000 Ft ért is negyed részt nem utaznék még csak ennyiért 350 km-t
2020. febr. 10. 15:27
32/32 anonim válasza:
Hát basszus, neked semmi nem jó? Ha leírták, hogy nincs ilyen oldal, én belinkelek neked egy rapid randis oldalt, máris kifogást találsz. Nem is akarsz te normális lány találni! Egyébként annyi, beírod a keresőbe, hogy rapid randi, nekem kidobott egy csomót. Nemcsak pesten van. Nem ingyenes, de ott eleve azért mennek oda az emberek..
Azért írtam, hogy jó gyorsba, mert én nem néztem bele, csak linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!