Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtok olyan oldalt ami arra...

Tudtok olyan oldalt ami arra való hogy fényképes társkereső hirdetéseket írjunk ki? És fiatalok is használják

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 12:33
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
de úgy látom hogy sajnos valódi válasz még mindig nem született szóval erőltessük meg magunkat gyakorikérdések népe vagy ha nem tudunk valóban válaszolni akkor ne is tegyük kérlek titeket
2020. febr. 10. 14:11
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen oldal ember, ha csak nem szexpartner kereső, nem fogod fel? Ilyen nőt kutatni kell magadnak, aki ostobácska, de ezt bármelyik társkeresőn megfogod találni ha kitartó vagy. Kimondottan ilyen azonnali talis oldal pedig mint mondtam csak szexre van!
2020. febr. 10. 14:15
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Oké, a valódi válasz az, hogy nincs ilyen oldal. De ha lenne se sokáig lenne, hisz pl kiváló vadászterület lenne a rendőrség számára. Ugyanis az általad lefestett eseménysorozat gyakori résztvevői az erőszaktevők, akik kamuprofilokkal csábítják el a később az esti hírekben látott áldozataikat...
2020. febr. 10. 14:15
 24/32 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő ment A zöld pacsi
2020. febr. 10. 14:18
 25/32 anonim ***** válasza:
82%

Nincs ilyen oldal, úgyhogy annyit tudsz tenni, hogy reménykedsz, hogy van ilyen lány, aki elsőre már randizni megy veled. Mert azért neked se ártana előtte beszélgetni a csajjal, hiába hiszed azt, hogy élőben is megtudod a hibáit.

Tudom, hogy nem izgat, de saját sztori:

Nagyon erőltette a srác a randit, már félig meg volt az időpont, de kicsit még akartam vele beszélgetni, mert szimpi volt, de néha fura. Na, a randi előtt két nappal megmutatta az igazi arcát a beszélgetésben: tök beteg állat volt.

Örülök, hogy nem találkoztam vele azonnal...

2020. febr. 10. 14:24
 26/32 A kérdező kommentje:
Értem én de hát hol lehetne a legjobban megismerni valakit ha nem személyesen?
2020. febr. 10. 14:26
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

"Értem én de hát hol lehetne a legjobban megismerni valakit ha nem személyesen?"

De mit nem értesz azon hogy addig el kell jutni hogy valaki meg akarjon ismerni személyesen?

Lásd az előző kommentelő példáját is! Számtalan oka lehet hogy valaki nem akar randit a másiktól, amik nem derülnek ki egy kép alapján, de pár nap vagy pár hét online ismerkedés alapján már kiszűrhetőek.

Most csak abba gondolj bele te mint férfi, elhívsz egy nőt mondjuk vacsorázni. Vegyük ezt, ez elég alap. Viszont van valami a viselkedésedben, mire a nő otthagy a vacsora közepén, egyedül, a számlával.

Szorozd fel ezt annyival, ahány elutasítást kaptál eddig online!

Nem jobb az hogy már csak arra szánsz tényleges személyes időt, pénzt és energiát, akiről tudod hogy van egy kölcsönös vonzalom, ami nem csak egy kép alapján kialakult, jó eséllyel téves benyomás?

2020. febr. 10. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
Rapid randi? Az se jó? Valahol biztos vannak ilyenek az országban. Írd be keresőbe. Csak eszembe jutott, hátha..
2020. febr. 10. 15:07
 29/32 anonim ***** válasza:

Jó gyorsba találtam egy ilyen oldalt:

[link]

2020. febr. 10. 15:10
 30/32 A kérdező kommentje:
Ez az oldal hogyan működik?
2020. febr. 10. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!