Irtam ismerosnek chaten hogy reszvetem, meghalt az apja, es nem valaszolt. Ez bunkosag?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 11:51
1/13 anonim válasza:
Az ilyesmit nem chaten intézzük, még jó, hogy nem vette jó néven. Jó hogy nem a Fb falára írtad.
2/13 anonim válasza:
Nem. Nekem sem lenne kedve minden Facebookos odaböfögésre válaszolni, ha meghalt volna apukám.
3/13 anonim válasza:
Szerintem többen is írtak neki, és érthető ha ilyenkor nem a chaten lóg
5/13 anonim válasza:
Nem bunkóság, van elég baja nélküled is.
6/13 anonim válasza:
Valeszeg nem chaten lóg most mert egyrészt sok a dolga, másrészt közelebbi barátokkal, családdal van.
Amennyiben te nem vagy a közeli körének tagja, chaten írni szerintem oké, de én nem várnék választ pláne hosszas beszélgetést.
Ha viszont közelebbi ismeretség akkor személyesen kéne intézni az ilyesmit.
7/13 anonim válasza:
Most sérülj be, hogy mekkora egy bunkó, hogy meghalt az apja de nem neked válaszol chaten :D
Van más dolga is, ha olyan a kapcsolatotok akár még okés is lehet a chaten való részvét nyilvánítás de az, hogy te azon kattogsz, hogy mekkora bunkó, hogy nem válaszolt az már eléggé gáz.
8/13 anonim válasza:
Mondták már neked, hogy egy szőlőmagba több empátia szorult, mint beléd?
9/13 anonim válasza:
Én meg más véleményen vagyok. Ha részvétet nyilvánít valaki, akkor illik "visszaböfögni" valamit (hogy a ti szóhasználatotokkal éljek.)
10/13 anonim válasza:
Részvétet legközelebb inkább személyesen nyilváníts vagy sehogy. De ne legyen legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!