Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy eros fizikumu srac...

Ha egy eros fizikumu srac vagyok es 5 veknyabb gyerek ramtamad. Hogyan kell verekedni hogy ne verjenek meg?

Figyelt kérdés
Elvileg belem fog allni 5 veknyabb srac en erosebb fizikumu vagyok meg thai boxra jarok par honapja es eleg eroseket is tudok utni az atlaghoz kepest. Hogyan kellene verekedni 5 ember ellen akik veknyabb testalkatuak Milyen tsktikat valasztanatok? Nyilvan nem akarok nagy kart tenni masba de valoszinu hogy nem kehet majd elkerulni. Az elfutast meg nem szeretnem.

2020. febr. 6. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Esélytelen 5 ellen egy ilyet megnyerni. Kerüld el őket inkább.
2020. febr. 8. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2020. febr. 9. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi vagyok mi lett
2020. máj. 7. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy eltűnt, vagy úgy megverték, hogy kómában van, vagy a böriben megoldódtak a székrekedéssel kapcsolatos problémái, vagy az anyukája elvette a telefonját, amiért verekszőset játszott
2020. máj. 7. 22:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Belemkotott 2 haverjaval es megvertem oket ennyi tortent. Nem csinalt feljelentest mertnem volt maganal
2020. máj. 8. 10:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratula!
2020. máj. 17. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!