Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Úgy érzem nem tisztel senki,...

Úgy érzem nem tisztel senki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az életem nem volt valami rózsás régebben,sokat verekedtem és balhéztam mert ki követelték.soha nem akartam bántani senkit de engemet is bántottak és nem bírtam tovább volt ameiket fizikailag bántottam de soha nem a gyengébbet.akkor tiszteltek is és senki nem mert tiszteletlenűl bánni velem,de egy idő után már nem voltak barátaim és változtatnom kellett az életemen,Azóta sokat változtam és már volt barátom akikkel szórakozó helyekre jártunk és minden hobbit eggyűtt csináltunk.egy ideig jó volt minden de egy idő után már megint tiszteletlenűl bánnak velem,Csunyán beszélnek,ki pletykálnak,kerezbe tesznek nekem.ez nagyon rosszul érint mindt mindenkit de ezt utáltam kiskoromban is és most felnőt koromban is. Nem tudok aludni és nyugodtan dolgozni munkahelyemen se. Budapesten élek egy két lakás házban ahova járnak be a barátaim és minden trágár szavakkal illetnek tönkre teszik az életem ezzel,nem tudom kerűlni öket mert nem messze laknak tölem és mindig találkozok az utcán is velűk. Sokszór az a gondolat van a fejemben hogy egy sallert ki osszak nekik mert az ieneket nem biztos barátnak hívnak és annak lehet nevezni akik nem tisztelik a màsikat.

Szerintetek mi a tehendő?

Anyámmal élek beteg és én gondozom apám meg halt kiskoromban.

20-éves fiú vagyok és tisztelek mindenkit viszónt engem senki se tisztel.

Tud valaki olyan modszert amivel el érhetem hogy tiszteljenek.?

Komoly válaszolók válaszát várom.nagyon szépen köszönöm ha sokan válaszoltok és hasznosan.

2020. febr. 5. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a tiszteletet nem kikényszerítik, hanem kiérdemlik.

Ezen gondolkodj el. A barátaidat meg válogasd meg.

2020. febr. 5. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Te tiszteled önmagad? Komolyan kérdezem.

Mert, ha igen, akkor tiszteld magad annyira, hogy ilyen társaságtól megszabadulsz.

2020. febr. 5. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A "barátaidon" kívül van bárki, aki tiszteletlen veled? A helyedben én megszüntetném ezekkel az emberekkel a kapcsolatot. Egyszer határozottan eléjük állsz és elmondod, hogy számodra ez így nem működik, jó lenne, ha békén hagynának és te sem fogsz velük többet beszélni. Csak ha ezt megléped, tartsd magad ehhez. Ne kövesd el azt a hibát, hogy következetlenül visszatáncolsz hozzájuk.
2020. febr. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!