Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi tegyek, ha suliban senki...

Mi tegyek, ha suliban senki sem tisztel (többi lent)?

Figyelt kérdés
6. osztályos fiú vagyok . Az a helyzet , h rajtam kívül mindenkinek egy szó kell és mindenki befogja (kicsik) , nekem meg meg még az elsősök is visszaszólnak , időnként még nekem is jönnek ! Nem tudom , h mit csináljak ! A felsőben sem tisztelnek különösebben , bár hát ott nem is várom :DDD , de ez már kezd k*rvára zavarni .
2013. jan. 10. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nekem is így volt, hogy kis köc+ög cigánygyerek csak úgy beszólogatott, meg odajött a kis mocskos pofájú cigánycsaj szidni a halott apámat. A dög vinné el mindet.. De amúgy ne zaklasd a kisebbeket, akkor tisztelni fognak. Légy jó velük, nem baj, ha nem félnek. :) (kivéve a cigányokat, velük vigyázz, ha nagy a familia) ;) 17F
2013. jan. 10. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom őket (kicsiket) ... :D
2013. jan. 11. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!