Egyik ismerősöm röhögőgörcsöt kap, mi okozhatja ezt?
Szóval ismerősöm világ életében nagyon kárörvendő volt, amikor kirúgták az előző munkahelyéről, mert véletlen kárt okozott, akkor is iszonyatosan röhögött, másnap már szomorú volt
A jelenlegi munkahelyen 3 éve dolgozik,
És most történt, hogy egyik munkatársat leépítették, 1 hónap felmondási időt kapott. És amikor ebédidőben beszélgettek, és megtudta hogy "kirúgták" szinte sikítva röhögött
Azóta (napok teltek el) amikor meglátja a kollégát, rájön a görcs, nem tudja abbahagyni a nevetést, amitől még az átlagtól is furcsábban néznek ismerősömre. Valahogy a kolléga és a kára igen erőteljes jelenséget vált ki az ismerősből, nem szándékos a dolog.
Hirtelen azt hittem, rólam szól a kérdés. :D Én is szoktam random röhögőgörcsöt kapni, ami olykor elég kellemetlen, de nálam nem a káröröm váltja ki. Más esetben nem tör rá?
Valószínűleg gyenge az idegrendszere és fokozott stressznek kitéve így csapódik le nála. Szerintem még mindig jobb, mintha dührohamot kapna és törni-zúzni kezdene.
tényleg gyenge az idegrendszere
ez lehet
ezen hogyan lehetne javítani? edzeni kéne az idegrendszerét
Antidepresszans
A stresszt nem tudja az agya feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!