Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyik ismerősöm röhögőgörcsöt...

Egyik ismerősöm röhögőgörcsöt kap, mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Szóval ismerősöm világ életében nagyon kárörvendő volt, amikor kirúgták az előző munkahelyéről, mert véletlen kárt okozott, akkor is iszonyatosan röhögött, másnap már szomorú volt

A jelenlegi munkahelyen 3 éve dolgozik,

És most történt, hogy egyik munkatársat leépítették, 1 hónap felmondási időt kapott. És amikor ebédidőben beszélgettek, és megtudta hogy "kirúgták" szinte sikítva röhögött

Azóta (napok teltek el) amikor meglátja a kollégát, rájön a görcs, nem tudja abbahagyni a nevetést, amitől még az átlagtól is furcsábban néznek ismerősömre. Valahogy a kolléga és a kára igen erőteljes jelenséget vált ki az ismerősből, nem szándékos a dolog.

2020. febr. 4. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ez valami idegbetegség szerintem nála. nem hinném, hogy tudatosan csinálja, vagy tudja kontrollálni
2020. febr. 4. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichés dolog. Mondjuk az nagy lehetett amikor elkezdett röhögni azon hogy kirúgták XD
2020. febr. 4. 19:26
 3/7 Válaszoknélkül ***** válasza:

Hirtelen azt hittem, rólam szól a kérdés. :D Én is szoktam random röhögőgörcsöt kapni, ami olykor elég kellemetlen, de nálam nem a káröröm váltja ki. Más esetben nem tör rá?

Valószínűleg gyenge az idegrendszere és fokozott stressznek kitéve így csapódik le nála. Szerintem még mindig jobb, mintha dührohamot kapna és törni-zúzni kezdene.

2020. febr. 4. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:
hát igen, attól sokkal jobb :D
2020. febr. 4. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:

tényleg gyenge az idegrendszere

ez lehet

ezen hogyan lehetne javítani? edzeni kéne az idegrendszerét

2020. febr. 4. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Antidepresszans

A stresszt nem tudja az agya feldolgozni.

2020. febr. 6. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
egyébként a hisztérikus sirást és a hisztérikus nevetést csak egy hajszál választaja el egymástól, fel is tud cserélődni a kettő ahhoz képest, amit várnál adott helyzetben, sőt, egy hisztérikus kitörés során akár váltogathatja is egymást, a hisztérikus sirás átvált röhögőgörcsbe, aztán vissza, és igy tovább.
2020. febr. 6. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!