Ha egy független nőnek kedveskedni akarok, hogy viszem szivesen a kis csomagját, miért veszi vissza tőlem?
Ja és nyilván te mindenkinek tudod a napirendjét meg hogy itt ki milyen korú, szóval nyugodtan fröcsöghetsz, ítélkezhetsz, hogy ki menjen iskolába stb. Mellesleg honnan is tudod ennyire a csengetési rendet? Csak nem te magad jársz még iskolába?
Vegyél már vissza az arcodból, mert visszataszító vagy. Sanszos, hogy az illető kolleginának is ez a baja veled, hogy még a segítséget is úgy ajánlod fel, mintha legalábbis neki kéne földig hajolnia őfelséged előtt, hiszen te maga vagy a mindentudó, mindenható. Hát nem. Ahogy egy korábbi válaszoló írta, még csicskásnak is rossz vagy.
21-es!
Mindig a nő ül mellém,de ez nálunk már megszokott kötelezö dolog,sőt direkt eljön a munkahélyéről hamarabb,hogy egyszerre jöjjünk haza. De olyan sokszor mutatkozunk együtt,hogy szerintem az nem véletlen már. Tuti nem zavarom a légkörét mert mindig ő keres engem facebookon is és külső szemlélő ismerősöm is mindig mondják,hogy sokszor vidám a hölgy amikor velem van.
Ezért nem értem ezt az egészet, miért kivételezik a faluban,és kéri vissza a szatyrait,holott pár órával előtte még ő mondta/kérte a városban,hogy segítsem már vinni. Ha pedig nem akarná,hogy összeboronáljonak minket a többiek akkor egy lépést sem tenne meg velem egy úton szerintem,meg eleve nem lennék bizalmasa!
25-ös
Az arcából az vegyen vissza aki okoskodik meg trollkodik,nem vagyok vevő erre! Lehet,hogy nem járnak már iskolába de viselkedésük egy 16 éves szinten van max!
Inkább a történetemet olvasd el te is és ne kötekedj!Előre is köszönöm!
Ő jár jobban.
A kettőnek viszont mi köze egymáshoz? Neked miért fontos ennyire, hogy vidd valaki holmiját?
Udvarlás,közeledés,és felvállalás mások előtt a falunkban,hogy segítrk neki amit (nem győzök hangsúlyozni) idegen településen,városon engedi!
Ő jár jobban? Akkor kérdezd meg tőle,hogy miért foglalkozik velem? Unalomból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!