Ha egy független nőnek kedveskedni akarok, hogy viszem szivesen a kis csomagját, miért veszi vissza tőlem?
Egyrészt ne utólag költsél hozzá itt infókat, hanem ha fontos, írd ki a kérdéshez. Az ilyen utólag idebüfögött izék nagy részéről ordít, hogy kamu és a kérdező csak magát akarja előnyösen kihozni a szituból, mert nem tetszenek neki a válaszok.
Másrészt meg mi az, hogy “véeosban”? Írjál már értelmesen...
Három: előtte még azt írtad, hogy “amikor megyünk haza az úton én szivesen vinném a cókmókját” és “ Csak akkor adja nekem ha rágyújt,vagy amikor a buszon ülünk egymás mellett.” Most akkor mi is ez a “véeosban” meg “ott nem, ahol lakik”?
Mellesleg az ízig-vérig férfi nem az, aki pitizik egy nőnek, mint egy pincsikutya, aztán szidja az illetőf, mert mi az, hogy egyedül akarja megoldani a gondjait, nem pedig mást használ hordárnak.
17,es
Nem utólag egészítettem ki,az elején is leírtam.. egyébként az a bizonyos szó a:városban, csak már elegegem van ebből a xar mobilból,mindig mást ír sorry!
De a történet tartalma legyen a lényeg inkább ha kérhetem.
Nem akar velem mutatkozni??? Állandóan együtt vagyunk mindenhol!
12-es 18-as
Még tart az ötödik óra,most csengettek be! Órán meg nem illik netezni,ha én lennék a tanárotok darabokra törném rajtatok azt a xar mobilt ott a többiek előtt kis gyerekek!Ezért fogtok majd félévkor megbukni,mert soha nem figyeltek órán! :D
Jaa.. és a felnőttek dolgát ne is olvassátok el ha kérhetem,ti még kicsikék vagytok és azt hiszitek az élet 100% buli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!