Ha a könnyű vérű lányokat régen megverték, akkor hogy hogy voltak prostituáltak?
Figyelt kérdés
Tik tokon a lányok kommentjei alá szokták oda írni, hogy "a r&bancokat régen úgy megverték" (az már más kérdés, hogy sokszor nincs rá okuk) de ebből arra követkeutettem, hogy a könnyű vérű lányokat, meg aki korán vesztette el a szüzességét, azokat megverték. De, ha ilyen szigorú volt a társadalom, akkor hogy lehettek prostik?2020. jan. 14. 21:22
11/15 A kérdező kommentje:
De először azt hittem ő mesélt 😂
Jajj kisunokám, anno 60-ban a szomszémszéd Vili bácsival.....
Az én mamámnak nem volt sok pasija, de úgy 19 évesen már gyereket csináltatott valakivel akivel csak összekavart.
2020. jan. 14. 22:44
13/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint te is falusi vagy? 😂
2020. jan. 14. 22:57
14/15 anonim válasza:
Én sem hallottam még, hogy régen megverték őket.
Gondolom, abban az időben sem volt mindenki egy szent szűz lány, csak okosba' kellett megoldani, nem Instára posztolva, hogy volt szex.
15/15 anonim válasza:
Természetesen ez így ebben a formában baromság. Egyszer olvastam egy könyvet a témában, ami nagyon felnyitotta a szememet rá, hogy az emberek mindig is emberek voltak, 300 évvel ezelőtt is. Szenti Tibor: Paráznák (Feudalizmuskori (1723-1843) szexuális büntetőperek) Mondhatnád rá, hogy "nana, tehát bíróságra vittek embereket az erkölcs megsértésért", de megfordítanám a dolgot, hogy a bíróságoknak rendszeresen "kellett" ilyesmi történetekkel foglalkozni, mert az emberek már csak ilyenek voltak akkor is és szexeltek össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!