Ki mit gondol arról, hogy kitörhet a 3. világháború?
'Elvileg a közel-keleti országokat éppen azért kell állandóan háborúba taszitani, hogy a világ megússza a III. világháborút. Igy virágzik a fegyveripar, van dolga a katonáknak, mozog a gazdaság, miözben csak a közel-keleten szivnak a szerencsétlenek.
Amerika hozta létre az iszlm államot is mesterségesen, Iránt 1 éve b@.szogatja, először a félresikerült repülős anyahajós történettel, azóta meg még kétszer, és olyan átlátszóan, hogy már leplezni se próbálja. Sose hittem az összeseküvés-elméletekben, de mostanra nem lennék meglepve, ha 2001/9/11 is amerikai megrendelésre történt volna.
Aljas, szemét provokátor ország, úgy játszadozik a világgal, mintha az övé lenne.'
Amerika félti a seggét. Retteg, hogy egy ilyen fanatikus gyilkoló néphez kerül az atom, vagy fejleszthesség. Észak-Koreától is ettől tart. Minden radikális, fanatikus népet, leakar verni.
'Nem lesz, mert a háttérben irányítók túl sokat buknának. Ma a pénznek nincs fedezete. Én szerintem akkor lesz 3. világháború, amikor elfogy az olaj, vagy feltalálnak valami más energia forrást, lehet akkor se.'
Éppen az hogy pntosan ezért lesz! Ja persze szerinted a nagyhatalmak kivárják, még elfogy az olajuk? Ezalatt meg megengedik hogy a terrorista országot atomot fejlesszenek? Tényleg ezt gondolot. Itt nem az olajért megy a harc! Itt már az atomon! Minden fejletlen országit levernek hogy ne tudjon technikailag fejlődni, hogy ne legyen atomuk. És ez lenne a veszteni valóc miaz nem lessz? Még mindig a bolygón élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!