Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Azok a lányok akiknek fiú...

Azok a lányok akiknek fiú haverjaik vannak fôleg azok hogy csinálják? Nem zavar titeket hogy mindegyik a nőt látja bennetek elsősorban nem az embert?

Figyelt kérdés
Szerettem volna fiú barátokat de képtelenség velük megmaradni barati szinten mert egy ido után megy a nyomulas a kétértelmű megjegyzések. Nem lehet szex nélkül csak haverkodni. Azok a lányok hogy csinálják akiknek sok fiú barátja van?
2020. jan. 3. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

hát nem tudom, én mindig mindenkiben az embert látom nemtől függetlenül

ha szerelmes leszek, akkor is az emberbe leszek szerelmes

2020. jan. 3. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Talán nem kiéhezett kiskanokat kellett volna "barátnak" kiszemelned.
2020. jan. 3. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Ezek a lányok pont ezt élvezik.
2020. jan. 3. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak fiú barátaim, és eddig egyikük se próbálkozott be, mert:

- meleg

- van barátnője

- tudja, hogy barátok vagyunk.

Lehet szex nélkül az ellenkező nemből barátkozni, csak akkor valóban nem kiéhezett srácokkal kell ismerkedni.

2020. jan. 3. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Ezekben a fiúbarátoknak a célja, hogy a lány egóját fényezzék, semmi más.
2020. jan. 3. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem tudom, hogy a lányok hogy csinálják. De köztünk azért marad meg a barátság, mert sokkal szebbek, mint én, ezért sosem próbálkoznék náluk. Nekem sem maradtak meg az olyan lány barátaim, akikkel nagyjából egy szinten voltunk, mert vagy ő, vagy én többet akartam. 21/F
2020. jan. 3. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom xD Akkor nagyon jól bírják, mert 6 éve a barátaim és nem nyomultak, szexet meg pláne nem akartak 🤣🤣🤣🤣
2020. jan. 3. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
én ronda vagyok, szóval bennem max. az embert látják. az önbizalomhiányos kis p csák jobban zavarnak, mert képtelenek eltűrni, hogy igenis az aditt srác baráti köréhez tartozom.
2020. jan. 3. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem az volt a trükk, hogy volt barátom. Majdnem végig egész egyetem alatt és így nem közeledtek, 1-2 év alatt meg megismeritek egymást eléggé ahhoz, hogy a nagy vonzódások alább hagyjanak. De még ìgy is inkább volt haveri szint, mint igazi mély barátság köztünk. Az öt év alatt 30-40 srácból, akikkel időnként sörözni mentünk és hosszabb-rövidebb időkre jóban voltunk, össz-vissz három-néggyel tartom - az éves sörözésnél rendszeresebben - a kapcsolatot és nem is azokkal akik nagyon közel voltak egyetem alatt.

De mondjuk nagyon közeli női barátaim sincsenek, úgyhogy ez nem meglepő.

2020. jan. 4. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!