Azok a lányok akiknek fiú haverjaik vannak fôleg azok hogy csinálják? Nem zavar titeket hogy mindegyik a nőt látja bennetek elsősorban nem az embert?
hát nem tudom, én mindig mindenkiben az embert látom nemtől függetlenül
ha szerelmes leszek, akkor is az emberbe leszek szerelmes
Vannak fiú barátaim, és eddig egyikük se próbálkozott be, mert:
- meleg
- van barátnője
- tudja, hogy barátok vagyunk.
Lehet szex nélkül az ellenkező nemből barátkozni, csak akkor valóban nem kiéhezett srácokkal kell ismerkedni.
Szerintem az volt a trükk, hogy volt barátom. Majdnem végig egész egyetem alatt és így nem közeledtek, 1-2 év alatt meg megismeritek egymást eléggé ahhoz, hogy a nagy vonzódások alább hagyjanak. De még ìgy is inkább volt haveri szint, mint igazi mély barátság köztünk. Az öt év alatt 30-40 srácból, akikkel időnként sörözni mentünk és hosszabb-rövidebb időkre jóban voltunk, össz-vissz három-néggyel tartom - az éves sörözésnél rendszeresebben - a kapcsolatot és nem is azokkal akik nagyon közel voltak egyetem alatt.
De mondjuk nagyon közeli női barátaim sincsenek, úgyhogy ez nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!