Mennyire zavar titeket (elsősorban fiúkat), ha egy lánynak ilyen szőrös a keze? (kép)
Engem eddig nem zavart, mert szerintem annyira nem feltűnő, de tegnap olvastam itt egy ilyen kérdést, és a legtöbb komment az volt, hogy őket zavarja ha egy lánynak szőrös a keze. Itt van 2 kép, bár annyira nem olyan, mint a valóságban:
Ezt makróval csináltam, ezért külön kiemeli a szőrszálakat, ennyire azért élőben nem látszik szerintem..
Ez nem makrós, de így meg homályos és nem igazán látszik..
Szerintetek a kezemet is gyantáztatnom kéne? Titeket zavar ez? Mert vannak ismerőseim, akik szőrtelenítik a kezüket, hát nekem az annyira nem jön be. Bár van olyan lány is, akinek nagyon durván sűrű, fekete, erős, látható, hosszú szőrszálai vannak a kezén, nem csinál vele semmit, az egy kicsit szerintem is visszataszító. Van akinek meg pici, szőke, pihés, nem is látszik. Hát nekem a kettő között van. Vélemény?
Nekem ennél kevésbé látszott, de mindig zavart, szóval már vagy 5-6 éve szőrtelenítem. Epilálom, így nem erősödik, sőt, ritkul is.
Ezt Te tudod amúgy, hogy téged mennyire zavar.
23L
nehogy el kezd szőrteleníteni!
inkább csak világosíts rajta szőkítőporral, mert ahogy látom kicsit sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!