Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan, aki ma egyedül...

Van itt olyan, aki ma egyedül ünnepel, de emiatt nem szomorú?

Figyelt kérdés

Persze szívesebben lennék társaságban, de én így is boldog vagyok. Tanulok pár órát, aztán sorozatot nézek, megvárom az éjfélt, majd alszom. :)

Nekem ez is jó program, lehet csak életszemlélet kérdése.

2019. dec. 31. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi számít egyedüli ünneplésnek? Hogy totál senkid nincs? Vagy ott a család többi tagja, de te bekuckózol egymagadba, mert senki sem ünnepel körülötted?

Válaszolva részben. De nem bánom most jobb is, hogy így jött ki, mondjuk egy kezemen meg tudom számolni hányszor buliztam szilveszterkor...meg úgy egyáltalán.

2019. dec. 31. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Én. Örülök, hogy a munka után van egy kis szabadom és tudok pihenni, energiám nem lenne most ünnepelni. Egyébként a tervem, hogy felnyitok egy üveg bort és megnézek egy jó filmet :)
2019. dec. 31. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

En is egyedul. Film maraton, iszogatok. Eleg jol el vagyok, legalabb iden nem dolgozom. Tavaly dolgoztam, na az depresszio.

Picit szomoru, mert ugy volt meg 2 hete, hogy haverokkal toltom, de kiderult, hogy nincsenek haverjaim, csak azt hittem. Szoval a karacsony nagyon depi volt, de mar jobban vagyok, es holnaptol uj ev, uj en.

Es egyetertek a holnapi korai setaval. Annyira mas, amikor teljesen uresek az utcak.

2019. dec. 31. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Élőrre is boldog új évet mindenkinek aki olvassa.

Én is ahogy általában lenni szokott de nem bánom sőt tetszik a hangulata:)

Sorozatoztam játszottam délután.Most netezek közben zenét hallgatok és mogyorót eszek.Most pedig az utolsó órákban elgondolkodóm milyen volt ez az év.Milyen lehetett volna és milyen lett.Mit tettem jól és mit nem.Mi volt a jó ... Csak egy kis áttekintés :D

Aztán pedig hogy mit szeretnék elérni a következőben.Semmi komoly fogadalom mivel azokban nem hiszek .Csak eljátszok a gondolattal milyen évet is szeretnék magamnak holnap reggeltől.

Az utolsó percekben kimegyek a csillagos ég alá pár percig elnézelődők.Majd boldog új évet kívánok magamnak és alszok.Reggel lehet én is beiktatok egy sétát a friss levegőn.Még egyszer átgondolom a dolgokat aztán élem tovább az életem jövő ilyenkorra kiderül meddig jutottam:)

2019. dec. 31. 22:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Neked is kedves kérdező, és persze minden válaszolónak BoLdOg Új ÉvEt KíVáNoK! :) (fingom sincs, hogy akkor most mit is kell itt nagy betűvel írni :D )
2019. dec. 31. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Jelen!:) Buek mindenkinek!!

21/L

2019. dec. 31. 22:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Na ki tette meg azt a bizonyos sétát? :) A ma reggel különösen szép volt. Habár überelni nem tudta a 2016-os újévet, talán majd jövőre. BUÉK mindenkinek!
2020. jan. 1. 10:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Kod van, es esik. Talan kesobb.
2020. jan. 1. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
# 18 Hú basszus, melyik országrészen élsz? Én északon, egész pontosan Vácon, de itt ragyogó napsütés van reggel óta, és mellé egy kis fagy, dér, friss levegő.
2020. jan. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!