Vannak itt a gyakorin olyan emberek, akik személyesen is ismerik egymást?
Hát én azért nem szoktam itt sértegetni senkit. Na már nem azért, mert hogy „hátha ismerős”, hanem mert ez a normális. Persze van, hogy valakinek meg kell mondani, hoby álomvilágban él, és akkor összetörik benne valami. Sok a tévképzetes. De ezek jó szándékú dolgok. Ismerősömnek is megmondanám... megmondtam, hogy rohadtnagy papucs, és álljon a sarkára, mert megeszi a nője a vagyonát. Nyilván ő a rózsaszín ködben ezt nem látta, és elküldött. De aztán pár nap múlva rájött... 🙂 néha kell egy alapos lebacás, egy pofon.
Jaa, kicsit elkanyarodtam, megragadt ez a téma.
Szóval én tesómmal futottam össze itt eddig 😃
Van olyan ismerősöm akivel még nem találkoztunk, de évekig nyomtuk a multis játékokat miután eldumáltunk itt számítógépekről. Azóta is tartjuk alap szinte a kapcsolatot.
De olyanba is futottam már bele, hogy ex csajom szakítás utáni napon kiírt egy kérdést, hogy "Nincs kedve valakinek ismerkedni X városból?" miközben előtte azt hallgattam, hogy ő most egyedül akar lenni.
Vagy másik lánynak tudtam a felhasználónevét, és így időnként láttam a kérdéseit. Derültek ki érdekes dolgok, többek közt az, hogy nagyságrendileg több férfival volt dolga 18 évesen mint amennyit nekem mondott.
De olyan is volt már, hogy nem válaszoltam 1-1 kérdésre, mert úgy hangzottak mintha valamelyik ismerősöm, családtagom írta volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!