Nektek hiányzott màr olyan ember akivel rgy buliba közel kerültetek egymàshoz?
Figyelt kérdés
Nemrégiben egy buliban egy részeg csaj elkezdett velem "barátkozni" Ölelgetett,sokat beszélt,nevetgélt,piàt/cigit osztogatott és mindig olyan közel beszélt hozzàm hogy majdnem csók volt a vége de igazából ez engem nem zavart làthatóan őt se.Egy ideig próbàltam tartani a távolságot de nehéz mert a zene is hangos volt és nehezen hallottam ha messzebb voltam,és a làny is mikor làtta hogy távolodom közelebb jött és akkor is olyan közel volt hogy pàr cm vàlasztott el egy csóktól.Aztàn nem sokkal később én haza mentem és ő is elkeveredett mert cigizni ment.Csak az a baj hogy kicsk az esélye hogy újból làthatom mert másik orszàgból van,csak àt jött bulizi és csak a keresztnevét tudom és azóta nem bírom kiverni a fejemből folyton rá gondolok.Mégha csak részegen is éreztette ezt velem de akkor is tetszett a szitu.Próbálom kiverni a fejemből de nehéz mert tényleg nagyon barátságos volt és jófej,na meg persze szép làny is volt és megfogott a jelleme.2019. dec. 24. 21:32
1/4 anonim válasza:
Igen. De ilyenkor nem maga az ember hiányzik, hanem a helyzet, és a kihagyott csók, megismerkedés, stb. Pszichológia.
2/4 anonim válasza:
Ugye nem egy román lányról van szó, akinek a keresztneve F betűvel kezdődik?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem😂
2019. dec. 24. 21:59
4/4 anonim válasza:
Jó. 🤣 Mert egy haverom ugyanezt a sztorit mesélte el nemrég. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!