Xyasdd kérdése:
Mit jelent "Betölteni egy életkort"?
Figyelt kérdés
Úgy mint a vezetői engedélynél hogy megkapod a jogsit vezethetsz is, de pl vontatmányt csak egy bizonyos idő után csatlakoztathatsz, erre gondolok nincs e valami külön jelentése, vagy csak szimplán elértni ezt a kort másszóval jelenti és kész.2019. dec. 23. 09:50
2/7 anonim válasza:
A megadott életkort elérni, azaz a születésnapod utáni nappal kezdve számít az idő.
3/7 anonim válasza:
Ha pl. május 15-én van a szülinapod, akkor töltöd be az adott életkorodat. Lol
Ha azt írják, hogy valamit csinálni csak a betöltött pl. 18. életév után lehet, akkor május 15-én betöltöd a 18-at, utána megteheted azt a bizonyos dolgot.
4/7 anonim válasza:
A jogban így szokták megfogalmazni.
5/7 anonim válasza:
Holnap leszek 44. Ma még 43 vagyok, mert nem töltöttem be a 44-et. Ha majd betöltöttem, akkor leszek. Nincs más jelentése.
6/7 anonim válasza:
Vontatni a jogosítvány megszerzésétol számított 2 év után lehet. Addig frissjogsisnak számít az ember.
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek, köszönöm a választ! Még anno egy általános iskolás barátom anyukája zavart meg evvel a dologgal mert mondta h vagy már X éves mondom igen, na és be is töltötted? kérdezte...
2019. dec. 30. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!