Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit árul el rólam hogy soha...

Mit árul el rólam hogy soha nem voltam még ottalvós bulin?

Figyelt kérdés

Én még soha nem voltam úgy hogy valaki meghívott volna ottalvós bulira vagy akár csak kettesben levő beszélgetésre (és ottalvásra).

Engem soha nem hívtak én meg aztán pláne senkit se hívtam.

Mit árul ez el rólam?

2019. dec. 21. 10:58
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Semmit. Én sem voltam. :)

22/f

2019. dec. 21. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek barátaid, vagy éppen csak köztetek nem szokás.
2019. dec. 21. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Az hogy nem volt gyerekkorod se barátaid . :D
2019. dec. 21. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Az árulja el rólad, hogy nem vagy túl nagy társasági ember. Nem mindenki szereti. Kamaszkorodban sem volt? Én néha ott aludtam a barátnőmnél (lány-lány barátnő) 7-8. osztályos koromban, és ő is nálunk. Kár, hogy kimaradt az életedből, mert nagyon jókat szórakoztunk úgy, hogy ott is aludtunk egymásnál.

Később nálam is megváltozott, max. a barátomnál aludtam, vagy ő nálam. Ez már semmit nem jelent, az párkapcsolat, szerelem.

Azt kár volt kihagynod, amikor nyáron megengedték a szüleink,hogy egymásnál aludhattunk. Fesztelenek voltunk, sokáig beszélgettünk éjjel a szobánkban. De jó is volt.. Nem tudom, hány éves vagy. Ha idősebb, akkor sok értelme már nincs. Buliztok, aztán hazamész. Sajnálom, hogy ez nálad kimaradt, mert gyerekkorom legszebb emlékei közé tartozik.

2019. dec. 21. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem árul el rólad. Nekem pl nem sok de azért voltak barátaim, de senkit nem tudtam volna hívni, mert nem volt olyan a körülmény otthon. Én se aludtam ott senkinél. Volt hogy a barátnőm a testvérével aludt egy szobában.
2019. dec. 21. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy valószínűleg alvagyakorizós vagyok és ezt a kérdést én írtam ki egy másik felhasználóról
2019. dec. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!