Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lány meghívott hamburge...

Ha egy lány meghívott hamburgerezni honnan tudhatom hogy nem átverés?

Figyelt kérdés

A kérdés már csak utólagos mert nem mentem el, de akkor is kérdezem: lány, egyetemista csoporttárs. Meghív hamburgerezni estére (most nem a hamburger a lényeg).

Honnan tudjam hogy nem átverés az egész?

Hogy nem csak szívatásból hív hogy én elmenjek ő meg röhögjön rajtam otthon hogy elmentem ő meg nem...

Honnan tudhatom ezt? Már mindegy persze mert nem mentem el. csak kérdezem

2019. dec. 10. 15:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Facepalm...
2019. dec. 17. 11:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Oké, akkor megragadnàm az alkalmat:

Kérdezem, hogy lànyként, hogy lehet kezdemènyezni?

- ha elhívom "szivatom"

- ha "kéretem magam" (bàrmi is legyen az) úgyse fog odajönni mert fél a visszautasítástól

Akkor milyen taktika hoz sikert?

(A kèrdés csak elméleti mert nem keresek senkit és ocsmàny vagyok, de érdekel a válasz mert a gyakorin rengetegen rinyàlnak hogy csak a fèrfiak kezdemènyeznek.)

Amúgy könnyű megmondani mit akar mert az ilyen férgek (fèrfiak vagy nők) ha élőben akarjàk ezt eljàtszani akkor mindig ott van a baràti körük akik röhögnek és az esetek 90%-ában a baràti kör 1-2 perc utan inzultàlni kezdi az àldozatot bàrmilyen valaszt ad. Ha okosabbak akkor a randi helyszínén lett volna a baráti gyülekezet úgyhogy ha ennyire rettegsz elég motorral érkezni és akkor inkognítóban maradsz.

Egyèbként az utolsó alkalom mikor hasonlót láttam az középiskolàban volt. Felnőttként inkább a férfiakat jellemzi az ilyen jellegű szórakozàs (legalábbis a szemèlyes tapasztalataim szerint), a legtöbb csaj egyetemen màr a komoly párkereséssel vagy az extrém bulizással van elfoglalva, esetleg nem mernek ismerkedni meg kikapcsolódni mert túl sokat kell tanulni.

Ha szivatott akkor a visszautasítás utan is szakad a nevetéstől.

2019. dec. 28. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!