Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lány meghívott hamburge...

Ha egy lány meghívott hamburgerezni honnan tudhatom hogy nem átverés?

Figyelt kérdés

A kérdés már csak utólagos mert nem mentem el, de akkor is kérdezem: lány, egyetemista csoporttárs. Meghív hamburgerezni estére (most nem a hamburger a lényeg).

Honnan tudjam hogy nem átverés az egész?

Hogy nem csak szívatásból hív hogy én elmenjek ő meg röhögjön rajtam otthon hogy elmentem ő meg nem...

Honnan tudhatom ezt? Már mindegy persze mert nem mentem el. csak kérdezem

2019. dec. 10. 15:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Még csak érzelmi kockázat sincs, mert nyilvánvalóan sz#rsz a lány fejére.“

És amikor később napi szinten összefutok vele ha tetszik ha nem, és gúnyosan mosolyog rám, azzal mit kezdenék?

2019. dec. 10. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom, hogy ennyire gyenge vagy, hogy egy csalódást se vagy képes feldolgozni. Így garantáltan megrekedsz azon a szinten az érzelmi fejlődésben, ahol vagy. De szíved joga, ha derogál az önfejlesztés, akkor további kellemes langyos fos életet csalódások és egyben boldogság nélkül. A kettő együtt jár, nincs egyik a másik nélkül.
2019. dec. 10. 17:21
 13/22 A kérdező kommentje:

" hogy egy csalódást se vagy képes feldolgozni."

Nem kell feldolgozzam mert nem jutok el oda hogy csalódás érjen. Inkább bele se kezdek semmibe és akkor nem ér csalódás se.

2019. dec. 10. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Arra még nem gondoltál, hogy szimplán csak enni hív el, mert nincs kedve egyedül ennie és szimpatikusnak talált?

Arra még nem gondoltál, hogy randira hívott el?

2019. dec. 10. 18:03
 15/22 A kérdező kommentje:

"Arra még nem gondoltál, hogy randira hívott el?“

Hát épp ez a kérdés. Hogy randi (lett volna) vagy randinak álcázott átverés szívatás. Én meg úgy döntöttem (most se döntenék másként) hogy nem adok teret az átverésnek még az átverés esélyének se.

Inkább el se megyek. Lehet nem átverés de lehet mégis az . Inkább passzolom a témát helyből így nem tud átverni se.

2019. dec. 10. 18:07
 16/22 anonim válasza:
13%

Jól tetted, hogy nem mentél el.

Én is mindig ettől tartok ha ilyen van, úgyis csak szopatni akarnak mert hát lányok.

2019. dec. 10. 18:33
 17/22 A kérdező kommentje:
így van. mi mást akarhatna tőlem egy lány mint szórakozni velem? Mást nem akarhat. Nem elképzelhető más. (ill elképzelhető lenne ha én nem én lennék...)
2019. dec. 10. 18:34
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem mi lehet ebben átverés. Elmész oda és ha ott van akkor eszel vagy randizol és jól érzed magad. Elmész oda és nincs ott akkor eszel és hazamész.
2019. dec. 10. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az "meghívom és röhögök, hogy elment, én meg nem" kb. tízéves korig vicces, egyetemistánál nem kell ilyentől félni.

Ha ennyire rettegsz, menj oda korábban, és valami közeli helyről figyeld, megérkezik-e a csaj.

Vagy menj el nyugodtan, és ha neadjisten másnap eléd áll azzal, hogy "mi az, elmentél a hamburgerezőbe, mert azt hitted, ott leszek?", akkor 1) röhögd ki, hogy dedós, 2) mondd, hogy "honnan tudod, hogy ott voltam, netán te is, csak nem mertél odajönni?" vagy ilyesmi. De nem fog ilyet tenni.

2019. dec. 11. 07:19
 20/22 A kérdező kommentje:

" De nem fog ilyet tenni."

Na az tuti hogy nem fog, mert mint írtam helyből és azonnal nemet mondtam így esélyt se adtam neki hogy átverjen.

2019. dec. 11. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!