Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kell pusziszkodni?

Hogy kell pusziszkodni?

Figyelt kérdés

A fő kerdes eleg hulyere sikeredett ,de kifejtem:D

Szoval van amikor 2 ember talalkozik es 2 arcra puszi van.

Ebbol lattam olyat ,hogy csak az arcukat nyomjak egymashoz es a levegot pusziljak meg olyat is ,hogy tenylegesen van kontakt ,hogy az arc es a szaj kozott :D Van erre valami protokoll vagy "szabaly" ,vagy ugy csinaljak ahogy jolesik?

2019. dec. 6. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahogy jol esik, es ahogy erzed
2019. dec. 6. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem gáz/kellemetlen ha a masik fel mashogy gondolja ,mint ahogy te ?:D
2019. dec. 6. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is nem kell, én például nem vagyok ilyen fajta.

A levegőbe cuppantók féltik a sminkjüket, az arc összeérintés kényszeres, távolságtartás.

Ahogy jólesik, inkább ez a jó, hiszen akit tényleg szeretsz, megöleled, és megpuszilod gondolkodás nélkül, ha nincs így, akkor meg ez csak formalitás.

2019. dec. 6. 15:11
 4/5 anonim válasza:

Én úgy szoktam hogy arcra.

Volt egyszer velem olyan hogy egy ismerős odajött hozzám és akkor puszi de csak az egyik oldalra adott , én meg már fordítottam a fejem hogy a másikra is (nálunk mindig így volt) és majdnem lesmároltam 😂😂

2019. dec. 6. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A mi baráti, családi körünkben úgy szokás, hogy a levegőbe cuppantunk, és az arcunk ér össze. Amúgy nem is értem, egyszerre a két ember meg sem tudja puszilni egymás arcát úgy, hogy mindkettő szája hozzáér az archoz.

Én egyébként utálom, ha valaki úgy ad puszit, hogy a szája hozzáér az arcomhoz... (kivéve a párom) Még akkor is, ha nagyon közelálló barát vagy családtag.

2019. dec. 6. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!