Hogy kell pusziszkodni?
A fő kerdes eleg hulyere sikeredett ,de kifejtem:D
Szoval van amikor 2 ember talalkozik es 2 arcra puszi van.
Ebbol lattam olyat ,hogy csak az arcukat nyomjak egymashoz es a levegot pusziljak meg olyat is ,hogy tenylegesen van kontakt ,hogy az arc es a szaj kozott :D Van erre valami protokoll vagy "szabaly" ,vagy ugy csinaljak ahogy jolesik?
Először is nem kell, én például nem vagyok ilyen fajta.
A levegőbe cuppantók féltik a sminkjüket, az arc összeérintés kényszeres, távolságtartás.
Ahogy jólesik, inkább ez a jó, hiszen akit tényleg szeretsz, megöleled, és megpuszilod gondolkodás nélkül, ha nincs így, akkor meg ez csak formalitás.
Én úgy szoktam hogy arcra.
Volt egyszer velem olyan hogy egy ismerős odajött hozzám és akkor puszi de csak az egyik oldalra adott , én meg már fordítottam a fejem hogy a másikra is (nálunk mindig így volt) és majdnem lesmároltam 😂😂
A mi baráti, családi körünkben úgy szokás, hogy a levegőbe cuppantunk, és az arcunk ér össze. Amúgy nem is értem, egyszerre a két ember meg sem tudja puszilni egymás arcát úgy, hogy mindkettő szája hozzáér az archoz.
Én egyébként utálom, ha valaki úgy ad puszit, hogy a szája hozzáér az arcomhoz... (kivéve a párom) Még akkor is, ha nagyon közelálló barát vagy családtag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!