Most visszanéztem mikről beszélgettem barátnőmmel az elmúlt 1-2 hétben azon kívül ha történt valami fontos aznap:
-videojáték
-szerepjáték (DnD, Star Wars), karakterek
-milyen király a Mandalorian
-mennyire akarunk egy űrhajót
-gyerekkori pályavalasztási ötleteink
-kempingezés és hogy milyen bokorba sz*rni az erdő közepén
-Pusheen zsebnaptár
-valamint ma tényleg beszéltünk ruhavásárlásról, hogy jó lett-e egy kardigan mérete amit rendeltem. Sminkekről is szoktunk, na és?
2019. dec. 1. 19:05
12/17 anonim válasza:
fogyókúra, dekorálás
2019. dec. 1. 19:42
13/17 anonim válasza:
Nyilván mindenki egyéniség és mindenki szerepjátkozik meg űrhajókat épít, de a kérdés arra vonatkozott, hogy mik a leggyakoribb beszédtémák. Vajon a kérdező miért tette ki ezt a kérdést? Érdemes lenne tudni. Ha csak simán érdeklődik, akkor sznte mindegy, hogy űrhajót építünk-e vagy a gyerekünk barátait ápolhatjuk-e, de ha ténylegesen meg akarjuk ismerni a női viselkedés alapmozgató rúgóit, akkor adhatnának a válaszolók értelmezhetőbb válaszokat. Tudható, hogy a nők szeretik a titokzatosságot és a kiismerhetetlenség érzését, de ezzel is csak a nyafogó férfiak csapatát növelik, mert a szerencsétlen mindent szó szerint értelmező emberek elég gyorsan belezevarodnak a sok terelésbe és egyéniségbe:)
2019. dec. 2. 00:26
14/17 anonim válasza:
De akkor sincs ilyen. A férfiak csak a fociról meg a csajokról beszélnek? Nem is értem, hogy lehet divatról beszélni folyamat. Kvïz legyen, mik a Chanel jellemzői? Mindenki arról beszél, ami érdekli. Amíg a férfiak magukra, mint individuumokra gondolnak, a nőkre meg mint masszára, addig össze is lesznek zavarodva.
2019. dec. 2. 00:33
15/17 anonim válasza:
"Tudható, hogy a nők szeretik a titokzatosságot és a kiismerhetetlenség érzését"
Nem. Mi is azt szeretjük, ha a társunk hajlandó megismerni minket. Arról nem tehetünk, hogy egyes férfiak szerint ha az egyik nőnek más a véleménye, mint a másiknak, azt direkt kicseszésből csináljuk, hogy ne lehessen minket kiismerni.
2019. dec. 2. 01:13
16/17 anonim válasza:
Mi köze a kiismerhetetetlenségnek ahhoz, hogy a férfi nem tűri az ellentmondást? Mikor egy nő úgy beszél, mint egy férfi:) Bármi ami érthetetlen az ellenséges is:)
A divatról beszélgetés meg nem feltétlen a gucci meg a louis vuiton világa, a hádában sokkal keményebb beszélgetések mennek divat ügyben mint a gucciban:) Egyszerúen a nő szeret csinos lenni és dolgokat gyűjtögetni. Szerintem teljesen normális, szereti, ha elismerik az ilyen törekvéseit és sokat tesz érte, hogy elismerjék. Ez is normális.
2019. dec. 2. 01:50
17/17 anonim válasza:
A hádában aztán nagy a divat. Divat vs stílus. Szezonális vs egyéni. Nem tudom, milyen nőket ismersz, nekem nem kell elpofáznom senkinek, mit veszek fel, némán is fel lehet öltözni kupaktanács nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!