Weisz Fanni és férje miből él?
Nem hiszem, hogy ebből a pár promóból, meg reklámból, meg Medoo fotózásból luxuséltmódon él mindkettő. Mert a párja az Fanniból él.
Én amúgy bírom őket, de valamit nagyon jól csinálnak, az tuti.
Saját biznisze van a srácnak,tele van elhiheted.
Mint Szabó Zsófi párja,full miller ő is.
Szerintem nem hasonlítanám össze. Szabó Zsófi fétj egy nagyon oénzes vállakozó, nagyon-nagyon gazdag (roma) családból, saját lovardájuk van. Sokkal gazdagabb, mint Zsófi, egyáltalám nem a felesége hírnevéből él. Nem is szeret szerepelni, amúgy szerintem szimpatikus a csávó. Meg azért Zsófika is műsort vezet stb.
Nincs neki saját vállalkozása... Illetve van egy Weisz Fanni modelltanoda, ami ugyancsak Fanni miatt van. Nem csinálnak semmit, egész nap kíséri a lányt, egy-két sajtóeseményre (termék promo influencereknek 😂), meg reklámoznak egy-két cuccot aztám ennyi. Nem tesznek semmit. Mégis hatalmas luxusban vannak, nem csak eléldegélnek a reklámokból.
"Fiatal vagyok, meg felvilágosult"
Annyira nem lehetsz felvilágosult, ha mások kirakatéletével foglalkozol.
Nincsen saját életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!