Ha egy nőnek állítólag mindig a szőke, vilgos szemű, bőrű ffiak tetszenek, (ilyen a férje is) akkor miért olvadozik ezektől a sötét szemű, bőrű török szinészektől?
Én ismerek rasszistàt aki összejött egy kisebbség növel, ugy hogy minden porcikàjàval gyülöli öket.
És Hitlernek nem zsido volt a felesège amugy?
Ennek okai talàn. Àllati ösztönök?hogy mindegy ki csak ffi/nö legyen
De most tényleg!
Mi van akkor ha egy szélső jobbos radikális embernek (ffi-nak/nőnek) titokban mindig is tetszettek a barna,vagy a fekete kinézetű személyek!
Az izlés ellen lehet mit tenni?
A Schindler listájában is van egy nagyon jól elkapott bemutatás az emberi izlésnek,vágynak!
Amikor Amon Goeth lemegy este a zsidó szolgálólónőjéhez,és a fritz teljes zűrzavarban van saját önmagával mert tetszik neki a csaj!
Végül gyözött a radikális énje mint tudjuk!
Mert attól függően hogy valakinek tetszenek a kék szemű szőke hajú férfiak, ugyanúgy tetszhetnek neki a fekete hajú barna szemű férfiak.
A kettő nem zárja ki egymást.
Meg mellesleg egy ember megjelenése nem csak a haj és szemszínéből áll.
Ezen egyszer én is elgondolkodtam, nekem is a szőke hajú, világos szemű férfiak tetszenek (elsősorban), emellett bejönnek az ázsiai férfiak is. Viszont az arab/török/olasz, egyéb latinok egyáltalán nem.
Erre nincs logikus magyarázat, ilyen az ízlés...
L
Mondjuk az ázsiai férfiak és a déli mediterrán külső között olyan hatalmas különbség nincs.
(Sötét hajúak,szemű mind 2)
Alapvetően előbb fogok észrevenni egy mediterrán típusú fickót, de ha a skandinávnak jobb a dumája, akkor tőle olvadok el. :D
Erre nincs megfogható válasz, ilyenek az emberek.
De akkor miért van fajgyűlölet?
Egy nem rusnya barna/fekete férfi,vagy egy szintén vonzó fekete nő ugyanúgy lehet zsánerük ezeknek a radikális,nacionalita felfogású embereknek mint bárkinek!
Ez nem úgy működik,hogy eldöntjük és kimondjuk,hogy fujj fujj aki nem szőke az nekünk már nem is tetszik! Nem! A legtöbb embernek igen is tetszenek a barnább bőrű,sötét hajú,szemű emberek! Így már is értelmét vesztette a rasszizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!