Mindíg is meg akartam nézni a Láthatatlan kiállítást, de nem volt rá alkalmam. Látta valaki? És ha igen megtudnád mondani hogy hogy néz ki?
Láthatatlan, tehát még senki se látta :P
De most komolyan... hogy kérdezheted, hogy hogy néz ki egy "láthatatlan", töksötét kiállítás? Feketén. Sötéten.
Én voltam. Bár már vagy 4 éve, és olvastam, hogy azóta bővítették, van kinti rész is.
Volt egy "utca" labirintus, városi zajokkal, meg tárgyakkal, amiből vakon kellett kitalálni, szobahelyiségek, amiket ki kellett találnunk, hogy mi lehet, dobozokból kivehető tárgyak, amiket tapintással és szaglással kellett azonosítani, braille írógéppel lehetett saját szöveget írni, és végig egy vak ember vezetett csoportban minket, aki mesélt az életéről. Volt egy igazi vak-büfé, lehetett venni csokit, beazonosítva vakon a pénzedet. És ténylegesen be van sötétítve a hely, szóval nem kendőt tesznek rád.
Hát így hirtelen ennyi jut eszembe, biztos elfelejtettem már pár dolgot, meg újak is vannak azóta. Én mindenképp ajánlom, így egyszeri alkalommal tök érdekes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!