Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért sértődnek be az elhízott...

Miért sértődnek be az elhízottak, vagy rossz munkát végzők ha lenézik őket?

Figyelt kérdés
Miért kéne olyan embert tisztelni aki csak zabál aztán siránkozik miért kövér, vagy aki a munkáján siránkozik hogy rossz es kevés a fizu(8 általánossal persze) és semmit nem tesz. Inkább tisztelem a hozzám hasonló harcosokat, mintsem az ilyen tulajdonképpen a társadalom hulladékait.
2019. nov. 23. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

Az a legdurvább, mikor a 100 kg-s, kövér sógornőm meg a gebe, ronda anyósom azon röhögcsélnek, milyen idióták a diplomások és megegyeznek abban, hogy a diplomával nem osztogatnak észt is. Mindenki hülye, csak ők a helikopterek. Az összes ügyfelük, vevőjük, mindenki ostoba, csak ők nem a szakmunkás végzettségükkel. Mindezt a szöveget leadják előttünk (férjem és én), a diplomás, több nyelven beszélő rokonok előtt, mindenféle önkritika nélkül. Az már nem zavarja őket, hogy mi a kiröhögött diplománknak hála ötször annyiból élünk egy hónapban, mint ők, és ha elutazom valahova, tartalmasan is el tudom tölteni az utazásaimat műértőként és nyelveket beszélve, nem csak a tengerparton tudok ülni, mint a kuka, kézzel-lábbal mutogatva mindent, és az otthonról vitt pörit enni.

Férjemmel jót röhögtünk rajtuk utólag, milyen szánalmasan próbálják meg leplezni a kisebbségi komplexusukat velünk szemben. De azért elég bunkók is, már bánom, hogy nem szóltam be nekik, mikor leadták a szövegüket. Egyébként anyós folyamatosan szid mindenkit, főleg a nőket a kinézetük miatt, holott ő néz ki az egyik legrosszabbul a korosztályában azok közül, akiket ismerek. De észre nem venné magát... Így kompenzálnak, próbálják leplezni, mennyire nem érnek semmit.

2019. nov. 23. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:
50%

akik a kövéreket ekézik, azokkal valami saját magukkal, belül nincs rendben. harcos? mit szeretnél kompenzálni? elmész gyúrni meg csirkemellet tolsz salival?

egyszerűen le vagyok esve, hogy lehet valaki ennyire ostoba?!

2019. nov. 29. 22:34
 23/23 anonim válasza:
91%

"Honnan veszed,hogy evés miatt van elhízva és nem betegség miatt?

"

Mindig ez a betegség duma megy. Igazán kitalálhatnátok már valami újat.

2020. febr. 12. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!