Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért sértődnek be az elhízott...

Miért sértődnek be az elhízottak, vagy rossz munkát végzők ha lenézik őket?

Figyelt kérdés
Miért kéne olyan embert tisztelni aki csak zabál aztán siránkozik miért kövér, vagy aki a munkáján siránkozik hogy rossz es kevés a fizu(8 általánossal persze) és semmit nem tesz. Inkább tisztelem a hozzám hasonló harcosokat, mintsem az ilyen tulajdonképpen a társadalom hulladékait.
2019. nov. 23. 15:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én nem az iskolai végzettség miatt nézem le, hanem mert sír hogy söpredék munkát végez mikor nem tanult. Ha egy cégvezető ismerősöm még jobban is tisztelném ha 8 általánossal érte el ezt volna. Inkább arra irányul ez hogy egyik sem tesz semmit maga miatt, így a szememben nulla emberek. Ez a betegség meg baromság, el lehet hinni 100/10 beteg max szóval ez nem érv.
2019. nov. 23. 15:54
 12/23 anonim ***** válasza:

#11 Nem tudod az okokat hogy miért nem tesz semmit.

-Nincs elég pénze.

-Nincs elég támogatottsága.

-Tanulási problémái voltak ezért kibukott.

Bármi lehet.

2019. nov. 23. 15:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Mérnökként dolgozom egy gyárban. Rengeteg nagyszerű emberrel dolgozom együtt, akiknek csak 8 általánosuk van.

Sokszor jobban elbeszélgetek velük, mint a többi mérnökkel, fent az irodában.

Attól, hogy 8 általánosa van valakinek, még lehet értelmes, olvasott, művelt ember.

És egy 3 diplomás is lehet egy buta, tuskó.

Nem tudhatod, hogy miért kell valakinek ideje előtt befejezni a tanulmányait. Valószínűleg nem jó kedvükből alakult így.

Az elhízottság meg magánügy. Mindenki azt eszik és annyit, amennyit szeretne. Neki kell abban a testben élni, nem a te dolgod.

A betegség pedig valóban probléma. Rengeteg pajzsmirigy beteg van az országban, akik nem is tudnak róla.

2019. nov. 23. 15:56
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Kétkezi gyári munkás vagyok.Rajtam múlt hogy idekerülök,nem rajongtam az iskoláért,szakmatanulásért,ez lett a vesztem.Nem nézzem le magamat,ha akartam volna akkor többet kihozok magamból.Mindenkinek a sorsa saját kezében van.Ha kitudod használni,jobban fogsz élni.Ha nem akkor szívsz,irigy leszel azokkal szemben,akik valamire vitték az életben.Csak rajtad múlik,persze lehet siránkozni is.
2019. nov. 23. 16:11
 15/23 anonim ***** válasza:
6 olvasd el mégegyszer, mit írtam, és értelmezd....:)
2019. nov. 23. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Kikene tenni az utcara a kerdezöt minden nelkül hogy hol fog tartani egy ev mulva. Azert azt megneznem hogy azutan kit miert fog elitelni.

Elsö lenne hogy anyut hivja es telefonra koldul allitom

2019. nov. 23. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

Betegség miatt is lehet valaki kövér, illetve nagyrészt genetika. De neked ezt mester diplomával tudni illene. Egyébként miért zavar, ha szeret enni? Nem a tiédet eszi.

Másrészt, minden munka fontos. Örülj, hogy van, aki elvégzi a szar melót, helyetted is!

Én az ítélkezős, másokat ok nélkül lenéző embereket nem tudom tisztelni.

2019. nov. 23. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a diplomától lesz valaki intelligens, emberséges, jólelkű, okos, jó humorú, művelt. Ezekért tisztelek egy ember, külsőtől, anyagi helyzettől független.
2019. nov. 23. 17:21
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Én meg az ilyen gondolkodású egyéneket nem tudom tisztelni,mint a kérdező.
2019. nov. 23. 19:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Tudod, mindenkinek kijár az alapvető tisztelet.

Ha lenézel valakit, az inkább rólad szól, mint róluk, mert te nem vagy képes megtalálni valakiben a pozitívumot. Az is elég erős, hogy valakiről úgy beszélsz, hogy hulladék.

Mindezt mondom úgy, hogy nemsokára diplomám lesz, januártól egy megbecsült munkahelyen fogok kezdeni (már megbeszéltem velük a felvételt), és nem vagyok kövér. Ezt azért tettem hozzá, hogy nehogy azt hidd, hogy magamra vettem. Nem vettem magamra, csak elég arrogáns a stílusod, értelmes emberek ezért nem fognak megszeretni.

2019. nov. 23. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!