Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nem tűnne furának...

Szerintetek nem tűnne furának így koncere hívni valakit?

Figyelt kérdés

Nincs kivel mennem koncertre, van egy lány aki tök szimpi, elhívnám, csak hogy legyen kivel elmenjek.

A gond az, hogy csak pár mondatot beszéltünk, nem igazán ismerjük egymást.

Nem lenne fura elhívni így valakit?

20/F

2019. nov. 18. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálnám, hogy vennék egy plusz jegyet és azzal írnék rá, hogy van egy felesleges jegyem, mert akivel eredetileg mentem volna lemondta. Arra gondoltam, esetleg lenne-e kedved eljönni.
2019. nov. 18. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:

1# Ez gyerekes. Könnyen át lehet rajta látni és emiatt eléggé furcsa, mintha nem lenne az elhívónak semmi önbizalma.

Egyszerűen beszélgess vele egy keveset, hozd fel a zene témát, pár mondatot beszéjetek róla, majd hozd fel hogy lenne egy koncert ahova nincs kivel elmenned, mert egyik barátod sem szereti ezt a zenét és hogy neki lenne-e kedve.

(Itt van egy kegyes hazugság, de csak azért hogy ne tünj úgy mintha egyátalán nem lenne szociális életed)

Meg persze mindezt élőben csináld, hogy lásd a reakcióját. Így ha nemet mond látod rajta hogy ténylegesen nem jó neki, nincs kedve hozzá, nem szereti ezt a fajta zenét vagy a te személyeddel van a problémája.

2019. nov. 18. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura. Nem kell ilyeneken görcsölni, tedd, amit jónak látsz. Majd megismered.
2019. nov. 19. 05:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell körítés. Hívd el, aztán majd vagy igent mond vagy nemet.
2019. nov. 19. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!