Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet, hogy egy 37 éves...

Hogy lehet, hogy egy 37 éves nő dolgozik, de még a szüleinél lakik, nincs pasija és a gyerekeket se sietteti?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a barátnőmről van szó (és mielött azt kérdeznétek, nem ismerem annyira, még csak randizunk).
2019. nov. 13. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ő élete, ha neki így jó, akkor így jó. Még mindig jobb, ha nem vállal gyereket, mintha egy huszonéves felelőtlen szülőpár állandó veszekedések mellett, mélyszegénységben neveli fel a gyerekeit rossz példát mutatva.
2019. nov. 14. 02:41
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A sok hülye feláldozza az emberi roncs szüleiért az életét, és majd magára marad tök egyedül egy házban/lakásban.

Csakhogy őt már valóban senki se fogja eltartani :D

Sok ökör...

Az ilyeneket szokták amúgy a drága anyuciék a legjobban kihasználni, semmibe nézni, és rongyként ócsárolni.

Aztán anyu-apu elföldelése után esik le hogy "basszus, semmim nincs, senkim nincs, és elment az élet".

grat.

2019. nov. 14. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó neki gyerek nélkül. Megértem.
2019. nov. 14. 15:05
 14/15 Mono11 ***** válasza:
100%
Tisztelt kérdező.Szerintem nincs ezzel semmi probléma mindenki úgy él ahogy szeretne társadalmi elvárás az hogy külön lakjon gyereket szüljön legyen pasija nekem az a véleményem több generáció együtt lakhat ha valaki nem kész arra hogy gyereket szüljön és nem találta meg a párjat mindenáron azért nem kell.Majd a barátnőd csinálja ha eljön az ideje.
2019. nov. 14. 21:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Sose kérdeztem tőle. Azért kérdem itt a gyakorin, mert fura. Én se akarom eröltetni.
2019. nov. 14. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!