Minden érett nő észre veszi ha végigpésztázza egy férfi a testét?
Figyelt kérdés
Vagy ha csak egy bizonyos pontot néz,fenék ,cici!
(Mikor zavrja a nőt és mikor nem)?
2019. nov. 6. 01:39
1/14 anonim válasza:
Igen,latom,ha pont odanezek. Nem zavar.
Nem kerek pm-et.
2/14 Miss Endzsi válasza:
Érezni lehet, teljesen mindegy, mit néz.
3/14 anonim válasza:
Persze, ezt észre lehet venni, kivéve ha nagyon távolról pásztáznak. Ha nekem is szimpatikus az illető, akkor egyáltalán nem zavar, sőt.
4/14 anonim válasza:
Igen, de ez nem érettségtől, kortól függ. Már tiniként is így néztek és most negyvenesként is.
6/14 anonim válasza:
Engem nagyon zavar amikor munkahelyen beszélek a munkával kapcsolatban egy férfival és nem bírja levenni a szemeit a mellemről.(Nincsenek nagy cicijeim, hogy azért nézne ennyire) szerintem nagy bunkóság én próbálok a szemébe nézni neki meg ennyi önuralma nincs
7/14 anonim válasza:
Előző vagyok, különben nem zavar ha messziről megnéznek, csak ilyen közel állva egymáshoz tök bunkóság hogy egy pillanatra se néz a szemembe.
8/14 anonim válasza:
Igen, és zavar. Kinyomnám a szemét az összesnek.
9/14 anonim válasza:
Én észre szoktam venni.
Nagyon zavaró.
10/14 anonim válasza:
Ha zavar hogy nézik, minek teszed ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!