Ti mit gondoltok akkor, ha kiderül, hogy egy 30 éves csinos, kedves, értelmes, jó humorú, sportos, sokszínű, emberileg is nagyon korrekt és figyelmes lányismerősötöknek évek óta nincs párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Furának/bolondnak tartanátok?
Az egyik ismerősömről most derült ki, hogy évek óta nincs senkije. Én nagyon meglepődtem, mert azt hittem, hogy ha barátja nincs is, azért vannak udvarlói. 35F.
Lécci, nemet és kort is írjatok.
2019. okt. 20. 17:57
21/22 anonim válasza:
Azt gondolom hogy ne meglepő, elnézve a pasi választékot...
22/22 anonim válasza:
Ja és még valami: A humor. Az átlag pasi gyűlöli ha a barátnője igazán humoros. Hiszen jó viccekben nem szárnyalhatja túl a barátnője :) Ezen kívül egy olyan nőre aki humorosabb mint a pasi, sokkal de sokkal könnyebb vérig sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!