Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit gondoltok akkor, ha...

Ti mit gondoltok akkor, ha kiderül, hogy egy 30 éves csinos, kedves, értelmes, jó humorú, sportos, sokszínű, emberileg is nagyon korrekt és figyelmes lányismerősötöknek évek óta nincs párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Furának/bolondnak tartanátok?

Az egyik ismerősömről most derült ki, hogy évek óta nincs senkije. Én nagyon meglepődtem, mert azt hittem, hogy ha barátja nincs is, azért vannak udvarlói. 35F.

Lécci, nemet és kort is írjatok.

2019. okt. 20. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

#7 ne keverjük a szezont a fazonnal, attól, mert valaki azt általad megfogalmazott "csinos, mosolygós képeket" tesz fel instára, egyáltalán nem jelenti azt, hogy ki van éhezve az elismerésre! Azt ne akard itt elhitetni velünk, hogy te soha de soha nem teszel közzé magadról előnyös, csinos, mosolygós fotókat! Akkor ennyi erővel az egész világ önbizalomhianyos?

Főleg egy fiatal lány esetében, amikor tudjuk jol, hogy mindenki, kivétel nélkül tesz fel magáról jó képeket! Szimplán ilyen vilagot élünk, nem kell beleképzelned ettől még semmit.

2019. okt. 20. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
A mai világban számomra nem lenne fura. Talán jól döntött. (37F)
2019. okt. 20. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
12%

11-es,Képzeld nem, nem teszek fel magamról csinos képeket mert pasi vagyok 😀

Egyébként figyeld meg a környezetedben, hogy a boldog kapcsolatban élők Vagy a szinglik tesznek fel rendszeresen képeket. Na ugye

2019. okt. 20. 20:30
 14/22 anonim ***** válasza:
32%
#13 nekem speciel a családos, házas ismerősömtől kezdve a 15 éves tini kislányig mindenki pakol fel magáról havi rendszerességgel 1-1 jó fotót! És? Mivan ebben? Zavar ez téged? Engem nem, és mást sem.
2019. okt. 20. 20:57
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Semmit, nem tudom, ezen mi fura. Csak mert neked állandóan kell pina, neki nem biztos.

Én azokat utálom, akik meglepődnek, ha a másik egyedül van, az ilyenek üres, egyszerű emberek.

2019. okt. 20. 21:07
 16/22 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Jól teszi.
2019. okt. 20. 21:13
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Látom értelmezési problémák vannak, elengedlek 61 %-os.

Ja és ne húzd fel magad nem egészséges 😀

2019. okt. 21. 03:04
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

"Azt ne akard itt elhitetni velünk, hogy te soha de soha nem teszel közzé magadról előnyös, csinos, mosolygós fotókat! ... tudjuk jol, hogy mindenki, kivétel nélkül tesz fel magáról jó képeket!"

rosszul tudod

en sem teszek fel

2019. okt. 21. 06:14
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha elég értelmes valaki, akkor rájön, hogy a kapcsolat nem mindenkinek való, lehet, hogy neki pont nem, lehet, hogy ő függetlenebb típus.

Mi a jóistenért tartanám bolondnak? Ennyire primitív és egyszerű vagy? De komolyan.

2019. okt. 23. 17:42
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

A 19-esnek van igaza. De az is lehet, hogy egész egyszerűen esze ágában sincs csak azért megállapodnia valaki mellett, hogy elmondhassa magáról, kapcsolatban van! És hidd el, okos nő, ha így van.

Az ember inkább legyen egyedülálló, szabad, boldog, mint egy hazug, álszent kapcsolat rabja.

Ja és 30 évesen is előtte az élet, nemcsak 25 évesen házasodnak emberek, sőt! Még simán lehez ebből barmi.

2019. okt. 23. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!