Ez mennyire volt tôle pofàtlansàg?
Elhivott egy egyetemista kollégàm magàhoz pókerezni, 6an voltunk vele együtt
Ô vàsàrolt be, a végen kérdezés nélkül benyögte, hogy 1600 fejenként, ami összesen 8000
Elfogyasztottunk 2sima sört, 2citromosat 2zacskó csipszet és 6 cider
Durvàn szàmolva 3000 ez az egéssz, én megmondtam tessék 500 az egy sörre
Ne azért hivjon meg ajanlja fel hogy ô vàsàrol, Hogy pénzt csinàljon
Mi a velemenyetek?
Ha vendégeket hívok akkor én látom őket vendégül. Én állom a kaját és a piát is.
Ha vendégségbe megyek nem megyek üres kézzel. Szerintem ez volna az alap. Pénzt kérni a vendéglátásért parasztság, szvsz
Akkor is megkellene kérdezni ha semmit sem fogyasztasz?
Most nem volt akkor helyes amit tetem? :)
Biztos többet én se megyek oda,Enis szoktam venni mindig es vinni de ha mar felajanlotta..
A végén meg csak néz hogy csak 500at adtam
Szerintem jól tetted. Szembesítetted a bunkóságával, és egyetértek veled abban, hogy többet ne menj el hozzá.
Kíváncsi volnék, a többiek mit tettek. Ha egyikük sem megy el hozzá legközelebb, akkor az illető elveszített 5 havert azon az áron, hogy talán pár forintot keresett egyetlen alkalommal.
Elso vagyok, felreerted, nem hibaztal.
Csak erted, meghivas es meghivas kozt is van kulonbseg.
Mas az, amikor elmesz a haverodhoz es o “bevasarol” (nem tudom elhangzott e, hogy o akarja allni, vagy csak mondta, hogy ugyis a bolt fele jar, bevasarol) meg mas az, amikor ugy hivnak meg, hogy erzed azt, te ott vendegul leszel latva. Lehet o csak arra gondolt, hogy beugrik a boltba o, ti ne faradjatok. Ettol fuggetlenul en akarhova megyek, viszek valamit, igy illik. A te esetedben es megkerdeztem volna magamtol, hogy mennyivel szalljak be :)
Persze miutan le akart huzni, megertem, hogy csak a tenyleges fogyasztast fizetted ki.
Hozzateszem, ha egy kisboltba vagy ejjelnappaliba ugrott be, akkor ez a vasarlas siman lehet 5-6000 (ami persze meg szinten nem 8000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!