Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez mennyire volt tôle pofàtlan...

Ez mennyire volt tôle pofàtlansàg?

Figyelt kérdés

Elhivott egy egyetemista kollégàm magàhoz pókerezni, 6an voltunk vele együtt

Ô vàsàrolt be, a végen kérdezés nélkül benyögte, hogy 1600 fejenként, ami összesen 8000

Elfogyasztottunk 2sima sört, 2citromosat 2zacskó csipszet és 6 cider

Durvàn szàmolva 3000 ez az egéssz, én megmondtam tessék 500 az egy sörre

Ne azért hivjon meg ajanlja fel hogy ô vàsàrol, Hogy pénzt csinàljon

Mi a velemenyetek?

2019. okt. 16. 23:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem a pénzel van a bajom, hanem azzal, hogy hülyének néz, direkt azért adtam igy hàtha észreveszi magàt
2019. okt. 16. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
nem szep dolog, hogy ennyit elker, de nekem az alap, hogy ha vendegsegbe megyek, magamtol kerdezem meg, hogy mennyivel szalljak be, ha mar nem vittem magammal ket doboz sort vagy egy uveg bort. (Akkor is viszek, ha vasarolnak es ugy varnak, illik)
2019. okt. 16. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha vendégeket hívok akkor én látom őket vendégül. Én állom a kaját és a piát is.

Ha vendégségbe megyek nem megyek üres kézzel. Szerintem ez volna az alap. Pénzt kérni a vendéglátásért parasztság, szvsz

2019. okt. 16. 23:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor is megkellene kérdezni ha semmit sem fogyasztasz?

Most nem volt akkor helyes amit tetem? :)

2019. okt. 16. 23:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Biztos többet én se megyek oda,Enis szoktam venni mindig es vinni de ha mar felajanlotta..

A végén meg csak néz hogy csak 500at adtam

2019. okt. 17. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól tetted. Szembesítetted a bunkóságával, és egyetértek veled abban, hogy többet ne menj el hozzá.

Kíváncsi volnék, a többiek mit tettek. Ha egyikük sem megy el hozzá legközelebb, akkor az illető elveszített 5 havert azon az áron, hogy talán pár forintot keresett egyetlen alkalommal.

2019. okt. 17. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, felreerted, nem hibaztal.

Csak erted, meghivas es meghivas kozt is van kulonbseg.

Mas az, amikor elmesz a haverodhoz es o “bevasarol” (nem tudom elhangzott e, hogy o akarja allni, vagy csak mondta, hogy ugyis a bolt fele jar, bevasarol) meg mas az, amikor ugy hivnak meg, hogy erzed azt, te ott vendegul leszel latva. Lehet o csak arra gondolt, hogy beugrik a boltba o, ti ne faradjatok. Ettol fuggetlenul en akarhova megyek, viszek valamit, igy illik. A te esetedben es megkerdeztem volna magamtol, hogy mennyivel szalljak be :)

Persze miutan le akart huzni, megertem, hogy csak a tenyleges fogyasztast fizetted ki.

Hozzateszem, ha egy kisboltba vagy ejjelnappaliba ugrott be, akkor ez a vasarlas siman lehet 5-6000 (ami persze meg szinten nem 8000)

2019. okt. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!